Sztereó MagazinEgyedi CD lejátszót készített a B.M.C Audio

Sztereó Magazin | 2018. November 05., Hétfő 13:00

A gyártó szerint a szíjhajtású készülék, opcionális DAC technológiával kombinálva olyan zenei teljesítményt szavatol, amely direkt hajtású megoldások esetében elképzelhetetlen...

bmc_1 640.jpg

 

A legjobb analóg lejátszók kivétel nélkül szíjhatást használnak, így képesek szavatolni a kiegyensúlyozott futást. A berlini vállalat szabadalmaztatott technológiája hasonló megközelítést alkalmaz. Az állandó forgatás mellett, több lépcsős stabilizátor csökkenti a vibrációt, így sokkal pontosabb lehet a lejátszás, mint váltakozva felpörgetett-fékezett megoldások esetében. A szíjhajtású CD-transzport (ékszíjtárcsa, precíziós csapágy, CD-stabilizátor lendkerékkel) ugyan kicsit lassabban reagál, mint a közvetlen hajtású eszközök, azonban hangminőség tekintetében, lényegesen jobban teljesít.

 

bmc_2 640.jpg

 

A berendezés fejlett tápegységet használ, aktív primer feszültségszűréssel és különálló transzformátorokkal a funkcionális csoportok (kijelző, motor, audio áramkörök) számára. A BCDC2 elnevezésű készülék digitális /analóg átalakítóval is felszerelhető. A digitális jeleket a DAC chip előtt elhelyezett, óra szinkronizációs áramkör optimalizálja. Az átalakítást, két darab 32 bites / 758 kHz-es Burr-Brown PCM1792 chip végzi. A készülékre SPDIF és Superlink interfészek kerültek, utóbbi szélesebb hangszínpadot és részletekben gazdag hangzást biztosít.

 

Forrás: www.bmc-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119872 másodperc.