Sztereó MagazinEikon Audio Image1 – Újra reflektorfényben

Sztereó Magazin | 2018. Április 15., Vasárnap 22:00

Gayle Sanders Eikon visszatért, s rögtön egy nagyszerű aktív hangsugárzóval bizonyítja, hogy nem véletlenül tartják legendának a szakmában. A kifinomult rendszer fejlett digitális technológiákat, intuitív vezérlést és kiváló teljesítményt kínál…

Eikon_2 640.jpg

 

Az Image1 topkategóriás aktív hangrendszer, ami a hangsugárzókon kívül, egy Eikontrol elnevezésű egységből áll. Az Eikontrol doboz gondoskodik a digitális és analóg bemenetekről, forrásválasztásról és az erősítésről. A rendkívül alacsony torzítású meghajtókkal közvetlenül összekapcsolt, legújabb generációs erősítőtechnika integrálásával a rendszer kiváló pontosságot és koherenciát biztosít. A kabinet egyedi kialakítású, rendkívül merev kompozitból készült, ami kioltja a nem kívánt rezonanciákat és hozzájárul a dinamikus tartomány növeléséhez.

 

Eikon_4 640.jpg

 

A megfelelő teljesítményért javított DSP algoritmusok és jelfeldolgozás felelnek, aminek köszönhetően mindig az adott környezethez igazítható a hangsugárzó. A készülék bármilyen analóg vagy digitális formátummal megbirkózik, 24 bit/96 kHz illetve 352,8 kHz (PCM) felbontásban. A rendszer négy éves megfeszített munka eredménye, jelenleg fekete zongoralakk kivitelben vásárolható meg (24,500 USD), de hamarosan több színben is elérhetővé válik.

 

Forrás: www.eikonaudio.com

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122325 másodperc.