Sztereó MagazinElegáns és kompakt hangsugárzót készített a Technics

Sztereó Magazin | 2018. Május 12., Szombat 20:00

,A vállalat a müncheni expón mutatta be a vezeték nélküli rendszerét, amely a visszafogott méret ellenére, meglepően tiszta és dinamikus hangélményt képes biztosítani…

SC50_1 640.jpg

 

A négy JENO motorral szerelt OTTAWA SC-C50 kiváló teljesítményre képes, amely főként a meghajtók kifinomult elrendezésének köszönhető. Az innovatív Space Tune funkció az adott környezethez igazítja a hangfeldolgozást és lejátszást, amihez három előtárolt beállítás (szabadon, fal mellett és sarokban) áll rendelkezésre. A szilárd alumínium burkolat növeli a ház merevségét, aminek tetején OLED kijelző és gyűrű alakú vezérlőgombok találhatók. A bordázott hátoldal segíti a belső áramkörök hőátadását.

 

SC50_2 640.jpg

 

A burkolat alatt összesen hét (3 x 16 mm magas, 3 x 65 mm mélyközép és 1 x 120 mm basszus) meghajtó lapul, amiket összesen 100W teljesítményre képesek. Az egységeket úgy rendezték el, hogy elkerülhető legyen az interferencia. A készülék vezetékes és vezeték nélküli hálózati kapcsolattal, valamint Google Chromecast, Tidal, Spotify és Deezer támogatással rendelkezik. Az újdonságon digitális optikai, USB és analóg konnektorok találhatók, könnyedén megbirkózik a legnépszerűbb (WAV, FLAC, DSD, AIFF, AAC, WMA, MP3) formátumokkal, s hozzáférést kínál az internetes rádióállomások műsoraihoz.

 

Forrás: www.technics.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119574 másodperc.