Sztereó MagazinElkészült a BOULDER új referencia phono eszköze

Sztereó Magazin | 2019. Február 25., Hétfő 13:00

A Colorado államban (Louisville) tevékenykedő Boulder Amplifiers, Inc. tizenhat évvel ezelőtt rakta össze 2008 jelzésű referencia phono előerősítőjét, aminek tavaly decemberben készült el a frissített változata...

boulderphono_1 640.png

 

A 2018 PHONO (52.000 USD) teljesen szimmetrikus, dual mono kialakítású eszköz, amely vadonatúj áramköri topológia köré épült. Az új kialakítás +10dB (MC) nyereséget biztosít a zajszint növekedése nélkül, tehát a készülék lényegesen jobb alacsony szintű felbontást és dinamikus átmeneti választ kínál. Az eszköz három bemenettel rendelkezik, biztosítva három különböző lemezjátszó, hangkar és hangszedő kombináció használatát a készülék újrakonfigurálása nélkül. Minden bemenethez ún. personality card tartozik, ami az aktuálisan használt hangszedő igényeinek megfelelő beállításokat kezeli.

 

boulderphono_2 640.png

 

A berendezés standard RIAA kiegyenlítést, valamint az EMI, FFRR (London/Decca) és Columbia EQ beállításokat használ, így az ötvenes években kiadott lemezeknek sem kell hasztalan porosodniuk. Az első panelen három fokozatú, low-cut szűrőkapcsoló található, amivel finomíthatók az elhasznált korongok zajosabb felvételei. A készülék négy független tápegységgel (jobb csatorna, bal csatorna, vezérlés és standby) rendelkezik, amiket úgy helyeztek el, hogy ne befolyásolhassák a finom analóg jelet.

Forrás: www.boulderamp.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.340441 másodperc.