Sztereó MagazinElkészült a Unison Research uPhono+ előerősítő

Sztereó Magazin | 2019. Június 17., Hétfő 11:00

A nyolcvanas évek végén alapított olasz manufaktúra a közelmúltban mutatta be legújabb phono eszközét. A készülék persze nem szimpla előerősítő hanem, egy a modern elvárásokhoz igazított, konverterrel és digitális csatlakozókkal ellátott mindenes...

Unison-uPhono-plus_1 640.jpg

 

A társaság hitvallása szerint a hifi rendszereknek, nem csupán szépen kell szólniuk, ezért a csapat a modellek külsejére is nagy figyelmet fordít. Az UNISON RESEARCH uPHONO+ (890 EUR) a hagyományoknak megfelelően döntően kézmunkával készült, s ugyan a készülék javarészt fémből van, azért a fa berakásokról sem feledkeztek meg. A midi méretű készülék alumínium előlapja letisztult. A hangsúlyos (ALPS Blue Velvet) hangerőszabályzó mellett, csupán egy 6.3 mm-es fejhallgató-csatlakozó található, amihez egy dedikált erősítő szakasz tartozik.

 

Unison-uPhono-plus_2 640.jpg

 

A berendezés MM és MC rendszerekkel egyaránt használható, analóg kimenetből egy fix, illetve egy szabályozható áll rendelkezésre. Az analóg/digitális átalakításért Cirrus Logic CS5341 IC DAC chip felel, amely 24 bit/96 kHz felbontású digitális jelek előállítására képes. A digitális kapcsolatokat koaxiális és TOSLINK konnektorok biztosítják, de egy aszinkron USB-B csatlakozót is kapunk, amivel a készülék közvetlenül társítható a számítógépekhez. A burkolat alatt alacsony zajszinten dolgozó tápegység lapul.

 

Forrás: www.unisonresearch.com/en

 

A készülék hazai forgalmazója az Audiocentrum.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.550108 másodperc.