Sztereó MagazinElkészült az Ovation hangprocesszor új változata

Sztereó Magazin | 2019. Április 11., Csütörtök 17:00

A Trinnov Audio öt évvel ezelőtt mutatta be, professzionális felhasználásra szánt digitális mozi hangprocesszorát, amelynek második generációs változata a közelmúltban készült el...

trinnovovation2_1 640.png

 

A TRINNOV OVATION 2 hangprocesszor fizikai méretét tekintve nem sokat változott, azonban a teljesítmény és kezelhetőség tovább javult. Az előlapot immár két darab érintőképernyő uralja, ami segíti a technikusok munkáját és jobb felhasználói élményt biztosít. A készülék vezérlését, egy webes felület, valamint a VNC kliens könnyíti meg, nincs szükség külső szoftver használatára. A telepítési és konfigurációs folyamatot részletes útmutató egyszerűsíti, amely ráadásként több lehetőséget ad a felhasználók kezébe.

 

trinnovovation2_2 640.png

 

A második generációs eszközbe megújított, profi elvárásoknak is megfelelő tápegység került, amely a korábbinál jobb általános teljesítményt és stabilitást kínál. Az automatikus EQ egyszerűsíti és javítja a kalibrációs műveleteket. A fejlett hangsugárzó / helyiség optimalizálási algoritmusokkal rövidebb idő alatt lehet, kiemelkedő hangminőséget elérni. A készülék akár tizenhat csatorna kezelésére is képes, számtalan kiosztásban használható, digitális és analóg konnektorokat visel, így rugalmasabban társítható az erősítőkhöz. A készülék opcionálisan távvezérelhető és igény szerint automatizálható, megkönnyítve ezzel a technikusok és rendszergazdák dolgát.

 

Forrás: www.trinnov.com/ovation2

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.297650 másodperc.