Sztereó MagazinElkészült az SPL Director Mk2 előerősítő / DAC

Sztereó Magazin | 2019. Május 20., Hétfő 11:00

A német társaság újdonsága a München High End kiállításon került az érdeklődés középpontjába. A második generációs modell az előzőnél több analóg konnektort visel és megújított digitális/analóg konverterrel rendelkezik...

spldirectormk2_1 640.jpg

 

A SPL DIRECTOR MK2 PREAMP / DAC (3499 EUR) összesen négy digitális (AES / EBU, USB, koaxiális, TOSLINK) és hat analóg bemenettel rendelkezik. A források egy forgó kapcsoló segítségével állíthatók be manuálisan, de távoli vezérlésre is lehetőség van. Az éppen aktív bemenet az előlapon elhelyezett mátrix kijelzőn követhető, de a digitális bemenetről érzékelt mintavételi frekvencia is innen olvasható le.

 

spldirectormk2_2 640.jpg

 

A modellt teljesen átalakított digitális/analóg átalakítóval szerelték. Az AK4490 Velvet Sound DAC chipen alapuló új design 32 bit / 768 kHz felbontásig támogatja a PCM állományokat, illetve kezeli a DSD (<DSD256) formátumokat. Az átalakító kimenetéhez Voltair technológiát használó alul áteresztő szűrőt társítottak, amely jótékony hatással van a dinamikára és részletekre. A hangerő szabályozása klasszikus analóg, motoros ALPS Big Blue potenciométerrel történik. A készülék előlapjára pakolt a források bemeneti szintjét megjelenítő VU-mérők, némi vintage hangulattal ruházzák fel a berendezést. Az SPL újdonsága júniusban kerül a boltokba.

 

Forrás: www.spl.audio/professional-fidelity/director-mk2

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.311726 másodperc.