Sztereó MagazinElkészültek a Philharmonia Mini hangfalak

Sztereó Magazin | 2018. Október 04., Csütörtök 16:00

Az Amadeus Audio közel húsz éve tervez és gyárt csúcsminőségű hangrendszereket és perifériákat. A vállalat három évvel ezelőtt mutatta be a Philharmonia hangfalakat, amelyek otthoni változatát a nyár végén fejezték be...

Az eredeti (aktív) hangrendszer a Philharmonie de Paris számára készült, de számos további stúdióban megtalálható. A hangfalak hangja teljesen lenyűgözte a zeneértőket, ezért igény támadt egy diszkrétebb, passzív technológiát használó változatra. A kisebb modell az eredetihez hasonlóan Jean Nouvel iránymutatása alapján készült. Az egyedi hangfal kétszáznyolcvannyolc nyírfa rétegből áll, bonyolult belső struktúrával rendelkezik, ami úgy lett kialakítva, hogy a kabinetben ne alakulhassanak ki állóhullámok, s egyéb a hangot színező anomáliák.

 

phil_640.jpg

 

A PHILHARMONIA MINI (36.000 EUR) hangfal 28 mm-es lágy dóm magassugárzót, valamint 170 mm-es mélyközép meghajtót dolgoztat. Az új modell passzív keresztváltóval rendelkezik, amit a talapzatba helyeztek el; a hangfal meghajtásához legalább 50W teljesítményű erősítőre van szükség. Az alsó rész hátoldalán, egy pár Furutech kötőhely található.

 

Forrás: www.amadeusaudio.fr/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121206 másodperc.