Sztereó MagazinÉrkeznek a Falcon RAM hangsugárzók

Sztereó Magazin | 2018. Június 12., Kedd 20:00

A gyártó új Reference Audio Monitor (RAM) tartománya a klasszikus BBC jellemzőket örökíti tovább. Minden modellt tradicionálisan kézzel raknak össze, s a készülékek csak rendkívül szigorú ellenőrzést követően kerülhetnek a felhasználókhoz…

Az új termékcsalád egyelőre három modellt sorakoztat, amelyek közös jellemzője a 25 mm-es MDF lapokból készített kabinet, amit dió, fekete dió vagy magasfényű fekete furnérral borítanak. Az előlapot bőrrel borítják, míg az oldallapok cserélhetők. A kabinetek rozsdamentes acél talpon állnak, amelyek acél tüskékben végződnek.

 

FalconRAM_640.jpg

 

A legkisebb hangfal Studio 10 névre hallgat. A kétutas, állványra szerelhető készülék 25 mm-es lágy dóm magassugárzót és 150 mm-es, polipropilén kónuszos, mély meghajtót kapott. A sorban következő Studio 20 szintén állványos modell, azonban a háromutas, első portos kialakítású eszköz a 25 mm-es tweeter mellett, egy 170 mm-es basszus egységet dolgoztat. A sorozat nagyágyúja a Studio 30 elnevezésű álló hangsugárzó, amibe a két mély- és a magassugárzó mellett, egy 50 mm-es középfrekvenciás meghajtónak is helyet szorítottak. Az újdonságok 1395 (S10), 1995 (S20) és 3490 (S30) fontos áron kerülnek a boltokba, de a forgalmazás kezdete, egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.falconacoustics.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.128986 másodperc.