Sztereó MagazinETALON ACOUSTICS - ÜNNEPI HIGH-END TERMÉK AJÁNLÓ

Sztereó Magazin | 2018. December 30., Vasárnap 18:00

Az ETALON, mint magyar high-end fejlesztő 40 éve a legmagasabb szinten próbálja kielégíteni a zenekedvelő közönség elvárásait. Kezdetektől fogva fő célkitűzésük, hogy készülékeikkel a lehető legnagyobb mértékben közelítsék meg az élő zene minőségét.

Ezen végtelenül professzionális célkitűzésük érdekében minden termékük kiemelt gondossággal, válogatott alkatrészek alkalmazásával, igényes kézimunkával készül Magyarországon.

Pályafutásuk során 14 alkalommal nyerték el különböző kategóriákban az „év készüléke” díjat Európa számos országában.

 

Bemutatoterem3.jpg

 

ETALON SuprA integrált erősítő

 

A Supra integrált erősítő az Etalon jelenlegi belépőszintű modellje, méltó utódja a nagysikerű Origo és Suprampli erősítőknek. A zajok és rezgések kiszűrése érdekében masszív fém házba kézzel összeszerelt erősítő tápellátásáról nagy teljesítményű toroid transzformátor gondoskodik. A teljesen dual-mono felépítésű készülék 4 db vonalszintű bemenettel rendelkezik.

 

supra.jpgsupra3.jpg

 

Névleges teljesítménye 70 W. A bemenetválasztás és a hangerőszabályozás is távvezérelt, így a letisztult fa és üveg előlapon csak a kijelzett bemenet és hangerő látható. Az előlap színét és mintáját minden vevő maga választhatja ki a több mint 10-féle furnér és lakkozás adta kínálatból. Árkategóriájában rendkívüli dinamikával, részletgazdag és nyitott hangzással rendelkezik. Jelenleg 415.000 Ft-ért kínálják.

 

supra2.jpg

 

ETALON Entrée hangsugárzó

 

Az Entrée az Etalon legújabb, kétutas, padlón álló hangsugárzója. Az Entrée megkapta az Etalon csúcs készülékeiben is alkalmazott saját tervezésű, szélessávú fémmembrános sugárzóit. Ezt két 13 cm-es papír-kompozit mélysugárzó egészíti ki, mely szintén az Etalon saját fejlesztése. A keresztváltó teljesen új konstrukció.

 

entree1.jpgentree4.jpg

 

Az eredmény egy páratlanul gyors és részletező hangzás a teljes tartományban. Mindezek mellett a hangsugárzó megőrizte az Etalon stílusjegyeként is emlegetett eszköztelenséget és az élő zene reprodukciójának kiemelkedő képességét. A hangsugárzó valódi fa furnérozását és lakkozását a többi készülékhez hasonlóan a megrendelő választhatja ki saját ízlésének megfelően, így az Entrée bármely lakókörnyezet elegáns kiegészítője lehet. Jelenlegi fogyasztói ára 1.560.000 Ft.

 

entrĂŠe3.jpg

 

A zenei lánc mindkét komponense magasan az árkategóriától elvárható minőségi szint felett teljesít, ezt több teszteredmény is alátámasztja.

Az érdeklődőket szeretettel várják a cég budapesti bemutatótermében.

 

www.etalonacoustics.com

kelenfoldizsolt@gmail.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129091 másodperc.