Sztereó MagazinFishead Resolution 2.6 FS – Természetes hangélmény

Sztereó Magazin | 2018. Július 05., Csütörtök 19:00

Christoph Winklmeier húsz éven keresztül a Teufel kutatás-fejlesztési osztályán dolgozott, majd saját csapatot verbuvált. A bemutatkozó modell tavaly készült el, ám idén a müncheni expóra már egy fejlesztett változattal látogattak ki...

Fish_4 640.jpg

 

A Resolution 2.6 FS háromutas álló hangsugárzó. A száztizenkét centiméter magas kabinetet a stabilitás érdekében alumínium kerettel látták el, erre a vázra erősítették rá a masszív MDF lapokat. A hangfal magasságában állítható acél lábakon áll, amely bármilyen felületen biztos támasztékot kínál. A mélynyomókhoz tartozó reflex-nyílás lefelé néz, így a készülék közvetlen fal mellett is elhelyezhető.

 

Fish_2 640.jpg

 

A karcsú kabinetben, egy AMT (26 x 33 mm) magassugárzó, egy kompakt (80 mm) középfrekvenciás meghajtó, valamint két mélynyomó (160 mm) kapott helyet. A két utóbbi öntött alumínium kosárral, neodímium mágnes rendszerrel és szénszálas membránnal rendelkezik; a szokatlanul kis középmeghajtó, egy zárt kamrába került, hogy elkerülhetők legyenek az akusztikus anomáliák. A hangfal hátoldalán aranyozott kötőhelyek találhatók. A készülék 4 ohm impedanciával és 85 dB érzékenységgel rendelkezik; a névleges terhelhetőség 120W, míg a gyártó által ajánlott erősítő teljesítmény legalább 50W.

 

Forrás: www.fishhead-audio.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.130145 másodperc.