Sztereó MagazinFOCAL 40th – Bemutatkoztak az évfordulós termékek

Sztereó Magazin | 2019. Május 10., Péntek 19:00

A negyven esztendős Focal ígéretéhez híven megadja a módját az ünneplésnek, ugyanis a francia társaság vadonatúj hangfalat, limitált kiadású modelleket, gyűjtői csomagokat és autós szettet is kiállított Münchenben...

focal40_1 640.jpg

 

A vállalat három kedvelt hangfalából – két otthoni használatra szánt modellből, illetve egy profi stúdió-monitorból – is készített jubileumi változatot. A SPECTRAL 40th egy retró stílusú, fekete előlappal szerelt háromutas álló hangfal, amely K2 Power közép és mély hangszórókat, valamint egy berillium magassugárzót dolgoztat.

 

focal40_2 640.jpg

 

A SCALA 40th a Scala Utopia Evo hangfal „Black Silver” fantázianevű változata, amely tükörhatású oldallapokat és matt fekete előlapokat kapott. Utóbbi modellből mindössze négy párat (évtizedenként egyet) készítenek, így különlegesen értékes darabokról van szó.

 

focal40_3 640.jpg

 

A harmadik évfordulós termék a Solo6 BE 40th monitor hangfal, amely közel másfél évtizede van gyártásban. A régi/új változat fekete bevonatot és egyedi azonosítót kap. A társaság a hordozható termékvonalából is készített pár takaros csomagot. A SYMPHONIE 40th szettekbe Focal Utopia fejhallgató és Arche DAC / fejhallgató erősítő, valamint Stellia füles és QPM Questyle zenelejátszó kerültek. A termékek sorszámozott Macassar ébenfa szekrényben, ősszel kerülnek majd forgalomba. Végül, de nem utolsóként a sorban említést érdemel az F40th autós hangkészlet, amelyről egy korábbi cikkünkben olvashattok részletesebben.

 

Forrás: www.focal.com

 

A Focal termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.315492 másodperc.