Sztereó MagazinFOCAL Astral 16 – Többszobás házimozi élmény

Sztereó Magazin | 2019. Április 05., Péntek 17:00

A Focal vadonatúj AV processzor/erősítője képes a maximumot kihozni minden rendszerből, összehangolva az egyes komponensek tudását, hamisítatlan mozi élményt varázsolva az otthonokba...

 

focalastral16_1 640.jpg

 

 

A FOCAL ASTRAL 16 (20.000 EUR) összesen tizenhat csatornát kezel és gyakorlatilag minden hangformátum kezelésére képes. A készülék 200W (8 ohm) teljesítményt biztosító D osztályú erősítőt (Pascal Audio) dolgoztat, míg térhangzás megteremtésében a Dolby Atmos, DTS: X és Auro-3D technológiák segédkeznek. A rendszert négy DSP chip felügyeli, míg a hangzást a kilenc mérési pontot elemző, Dirac Live kalibrációs eljárással lehet az aktuális környezethez idomítani.

 

focalastral16_2 640.jpg

 

A kiváló hangélmény mellett a látványra sem lehet panasz, HDR10, Dolby Vision és HLG támogatás került a csomagba. A berendezésen koaxiális, optikai, RCA és XLR konnektorok, valamint HDMI be- és kimenetek kaptak helyet. Az újdonság kompatibilis Control4, Crestron, Savant és RTI rendszerekkel, tökéletesen képes kihasználni a vezető interfészrendszerek által kínált lehetőségeket, amelyek számos kényelmi szolgáltatással egészítik ki a felhasználói élményt.

 

Forrás: www.focal.com/en

 

A FOCAL termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129075 másodperc.