Sztereó MagazinFocivébé 4K-ban az LG-vel

Sztereó Magazin | 2018. Június 11., Hétfő 12:00

Idén első alkalommal lesz lehetőségünk 29 VB meccset akár 4K-ban is élvezni, köszönhetően a BBC közvetítésének. Ebből kifolyólag ez egy nagyon fontos időszak a TV készülékeket gyártó cégek számára, így az LG is mozgolódik az ügy kapcsán.

Ha foci VB, akkor megnő a TV készülékek iránti kereslet is. Ez a tény már évtizedek óta ismeretes, ennek apropójából pedig az LG demonstrálta Kaká, a brazil futballsztár segítségével a nanocellás SUPER UHD televíziók betekintési szögeit. A video ezen a linken tekinthető meg.

 

Nano Cell Super Challenge.jpg

 

A video egyértelművé teszi a színmegjelenítés és betekintési szögek fontosságát. Az “LG Nano Cell

Super Challenge” során, az egyik oldalon hagyományos LCD készülékek kaptak helyet, míg a másikon LG prémium nanocellás SUPER UHD kijelzők szerepelnek. A teszt során Kakának 60 fokos szögből kellett eltalálni a megadott betűket, ami a hagyományos LCD tévék esetében közel sem ment olyan gyorsan, mint a LG nanocellás SUPER UHD tévék esetében. Természetesen nem a sztár képességein múlott a dolog. A prezentáló video az LG közösségimédia-felületein (YouTube, Facebook, Instagram) már 200 milliós nézettséget ért el, a megjelenésétől számítva naponta több mint 6 milliós érdeklődést generált.Super Challenge.png

Tehát az LG készülékek esetében 60 fokos betekintési szögből is tökéletesen jelennek meg a színek, mintha szemből néznénk, így egy nagyobb társaság esetében sem kell aggódni, hogy a perifériákra szorulók veszítenének az élményből. Az LG tévéi kapcsán, köszönhetően az egy nanométer átmérőjű részecskékből építkező nanocellás képernyőnek, mindig konzisztens és élethű színeket fogunk kapni.
A BBC One csatornán, az iPlayer alkalmazáson keresztül, tesztjelleggel a BBC 29 élő meccset fog közvetítetni 4K HDR minőségben. Magyarországon sajnos nem lesz elérhető a szolgáltatás, és még az Egyesült Királyság területén is csak korlátozottan. A bejelentkezések sorrendjétől függ, hogy ki fog hozzáférni a 4K HDR tartalomhoz.

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120017 másodperc.