Sztereó MagazinFrissítették a Scansonic HD MB termékvonalat

Sztereó Magazin | 2019. Január 30., Szerda 17:00

A Scansonic HD MB hangfal-sorozatot Michael Børresen, a Raidho vezető tervezője készítette. Tavaly a Scansonic/Raidho csoport a Gamut márkával erősített, amelynek vezető mérnöke (Benno Baun Meldgaard) kicsit megpiszkálta a régebbi modelleket...

MB_Center_2 640.jpg

 

A különböző megközelítést alkalmazó szakemberek tudását és tapasztalatát kihasználva a Scansonic úgy döntött, itt az ideje átgyúrni kicsit pár régebbi modellt. Az egyik ilyen a HD MB sorozat, aminek új generációs változatát MB-B néven kell majd keresni. Az elnevezésben az „MB” természetesen Michael Børresen monogramja, míg a „B” Benno Baum előtt tiszteleg. Az új hangfalakat szinte minden tekintetben frissítették és optimalizálták.

 

MB_Center_640.jpg

 

A modellek továbbra is a Raidho legendás ultra-könnyű szalagját dolgoztatják, amelyben a membránt, csupán húsz mikron vastag Kapton-alumínium szendvics alkotja. A közepes és mélysugárzók ugyanakkor teljesen újak; az egységek jobb dinamikus képességekkel rendelkeznek, illetve jobb basszus-választ kínálnak. Minden crossovert átalakítottak, hogy jobban illeszkedjenek az új meghajtók követelményeihez. A korábban alkalmazott, akusztikusan szellőztetett kabineteket kicserélték; a dobozok belső szerkezetét a légáram optimalizálása érdekében megújították. A Scansonic HD MB-B sorozat február elejétől vásárolható meg.

 

Forrás: www.scansonichd.dk/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.325741 másodperc.