Sztereó MagazinGATO Audio FM-8 – Nem a méret a lényeg

Sztereó Magazin | 2018. Július 06., Péntek 19:00

A 2007-ben alapított vállalat a skandináv formatervezés alapelveit szem előtt tartva tevékenykedik. A termékeket az egyszerűség és funkcionalitás jellemzi, ugyanakkor a vállalat elkötelezte magát az innovatív megoldások alkalmazása mellett...

A vállalat által gyártott hangkeltők a legmodernebb anyagok felhasználásával készülnek, csúcskategóriás meghajtókat dolgoztatnak és gondosan kalibrált, nagy teljesítményű crossover hálózatokból állnak. Az FM-8 a gyártó legkisebb hangsugárzója, ugyanakkor a mindössze nyolc literes apróság akár komolyabb hangrendszerek részeként is megállja a helyét.

 

FM_4 640.jpg

 

A kabinet egyedi, többrétegű konstrukció (FusedMASS Cabinet Technology); a különböző vastagságú, eltérő akusztikus jellemzőkkel rendelkező rétegeket speciális ragasztóval illesztik össze, aminek végeredménye nagy stabilitás, kiváló belső csillapítás és alacsony rezonancia.  A felső reflex-nyílással ellátott dobozban, egy különálló kamrában elhelyezett 38 mm-es magassugárzónak, valamint egy 150 mm-es mélyközép meghajtónak szorítottak helyet.

 

FM_8 640.jpg

 

A készülék a gyártó PurePHASE Crossover technológiáját használja, amely pontos akusztikus fázisvezérlést, alacsony lineáris késleltetést és széles lineáris diszperziót biztosít. A hangfal teljesítményét mindenki saját igényeinek megfelelően módosíthatja, így bármilyen erősítővel és bármilyen környezetben biztosított a gazdag és dinamikus hangélmény. Az apróság 4 ohm impedanciával és 85 dB érzékenységgel rendelkezik; a frekvencia-tartomány 45 Hz - 35 kHz között alakul, míg a gyártó által ajánlott erősítő teljesítmény 50 – 200W.

 

Forrás: www.gato-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.128523 másodperc.