Sztereó MagazinHallgatni arany - LEGJOBB IN-EAR FÜLHALLGATÓK I. RÉSZ

Sztereó Magazin | 2017. Szeptember 04., Hétfő 12:00

Bár még odébb van az év vége hozzáértő szakemberek készítettek egy listát azokból az "in-ear" fülesekből, amelyek szerintük a legjobb ár/érték aránnyal, jellemzőkkel és minőséggel rendelkeznek, amit most megosztunk veletek

1More_640.jpg

 

A Legjobb all-around eszköz a 1More Triple Driver fülhallgató. A modell egyik erőssége, hogy két kiegyensúlyozott armatúrát és egy különálló, dinamikus illesztőprogramot használ. Az iOS és Android kompatibilis eszköz beállítását Luca Bignardi (Grammy-díjas hangmérnök) végezte; az eszköz ferde kialakítása miatt pontosabban illeszkedik a fülcsatornába, egyedül az Y-kábel találtatott vékonynak.

 

VModa_640.jpg

 

A Legszebb basszusért járó elismerést a V-Moda Forza Metallo fülhallgató zsebelte be. A modell Hi-Res minősítésű; aktív zajszűrő technológiát használ, cseppálló és csavarodás mentes kábellel szerelték. A készülékhez leválasztható ActiveFlex Sport kiegészítőket is csomagoltak, minden egy Milano Design táskába került, mindez azonban nem olcsó mulatság.

 

Advanced_640.jpg

 

A Legjobb jellemzőkkel az ADVANCED Model 3 rendelkezik, aminek hangolásához, szuper szélesvásznú mikro-dinamikus illesztőprogramokat használtak. A lecsatolható MMCX csatlakozás lehetővé teszi a vezeték nélküli és a vezetékes használat közötti zökkenőmentes váltást, míg saját digitális jelfeldolgozó (DSP) és az AptX® technológia lehetővé teszi a CD-minőségű zene streaminget a társított eszközökön keresztül. A modell a maximális hangteljesítmény érdekében támogatja az Apple AAC kodeket.

 

FocalSphear_640.jpg

 

A Legjobb hangzású fülhallgatónak a Focal Sphear bizonyult, amely modern kialakítással és nagy elektro-dinamikus hangszórókkal igyekszik a felhasználók kedvében járni. A füles minden eszközzel (okostelefon, tablet, mp3 lejátszó, PC) társítható, kiegyensúlyozott és tiszta hangzást kínál, egyedül az alkalmanként túlvezérelt basszus okozhat, alig hallható torzításokat.

 

KZ ATE Copper_640.jpg

 

Végezetül itt egy igazán kedvező ár/érték arányú füles; a KZ ATE Copper nagy teljesítményű, réz meghajtóval rendelkezik, HD mikrofonos és mikrofon nélküli változatban is kapható. A réz hatékonyan csökkenti a hangvesztést, segíti a hangfelbontást és széles dinamika tartományt biztosít. A CVC digitális zajcsökkentő technológia, hatékonyan csökkenti a háttérhangok interferenciáját, egyedül az összeszerelés minősége és a kevés basszus miatt marad el a legjobbaktól.

 

Reméljük tetszik az összeállítás. A lista és az indoklások nagyon komolyak, és abszolute hitelesek... csak az árakról hallgat a fáma. Ez legyen kihívás az olvasó számára... 

 

Ha tetszett, osszátok meg és like-oljátok a facebookon...

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129670 másodperc.