Sztereó MagazinHamarosan boltokban a LINDEMANN hálózati eszköze

Sztereó Magazin | 2018. November 06., Kedd 12:00

A gyártó újdonsága, egy digitális / analóg átalakítóval szerelt hálózati lejátszó, amely hozzáférést biztosít a népszerű internetes tartalomszolgáltatók kínálatához. A készülékre alacsony jitter és zajszint, valamint kiemelkedő hangminőség jellemző..

limetreenetwork_1 640.jpg

 

A LINDEMANN LIMETREE NETWORK stúdió minőségű hangélményt kínál a digitális zenefolyamok kedvelőinek. A német vállalat tudja, hogy az igazán jó hangminőséghez önmagában nem elég a nagy felbontású állományokat kezelő DAC, a digitális jelek átalakítását további kiegészítő áramköröknek kell támogatnia. Az alumíniumötvözetből készített burkolat alatt AKM4452 dual mono üzemmódban dolgozó DAC lapka található, ami támogatja a WAV, FLAC, AIFF, ALAC (384 Khz-ig) formátumokat és DSD 256 állományokat.

 

limetreenetwork_2 640.jpg

 

A készülék 32 bites ismételt mintavételezésre képes, míg az alacsony jittert FemtoClock modul szavatolja. A lejátszó mult-room képes, kapunk WiFi, LAN és RCA kimeneteket, valamint USB-A bemenetet és dedikált fejhallgató erősítőt. A beállításokat és üzemeltetést segítő alkalmazást (iOS és Android) a felhasználói élmény növelése érdekében újratervezték, így letisztult felület és egyértelmű funkciók várják az érdeklődőket.

 

Forrás: www.audioingang.nl/en

 

A készülék hazai forgalmazója a StreamAudio.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120843 másodperc.