Sztereó MagazinHárom Astell & Kern lejátszó a díjazottak között

Sztereó Magazin | 2017. December 02., Szombat 14:00

Bár a Las Vegasban megrendezésre kerülő CES, csak január elején nyitja meg kapuit, azért már szivárognak a hírek. Egy friss sajtóközlemény szerint az Astell & Kern három új audio lejátszója is a CES 2018 Innovation Awards nyertesei között van...

AK_ultima 640.jpg

 

A CES 2018 Best of Innovation Honorees hordozható médialejátszó és tartozékok kategória elismerését kapja az A & ultima SP1000 elnevezésű készülék. Az eszköz 256 GB belső memóriával (microSD kártyával bővíthető), továbbfejlesztett DAC lapkakészlettel és villámgyors, nyolcmagos CPU-val rendelkezik. A készülékben két darab AKM AK4497EQ DAC chip dolgozik a tökéletes hangélmény érdekében; az újratervezett grafikus felület és intuitív menürendszer, egy öt hüvelykes HD felbontású kijelzőn keresztül érhető el.

 

AKKann_1 640.png

 

A CES 2018 Innovation Awards Honorees hordozható lejátszók és tartozékok kategória díjazottja, két további Astell & Kern modell. Az Astell & Kern KANN szintén a legjobbak között játszik, hiszen 32-bit / 384kHz PCM formátum, valamint DSD audio megszólaltatására is alkalmas. A készülékben egy AKM AK4490 DAC chip dolgozik, ezen felül egy Parametric EQ (PEQ), VCXO referenciaóra (Femto Clock) funkciót is tartalmaz. Az eszköz 64 GB belső tárhellyel rendelkezik, SD és microSD kártyák fogadására képes. A lejátszón 3,5 mm-es és 2,5 mm-es fejhallgató kimenetek is helyet kaptak.

 

AK_AK70_1 640.jpg

 

Az Astell & Kern AK70 MK II burkolata alatt két Cirrus Logic CS4398 DAC lapka található a bal és jobb csatornák számára. A 4,0 V egyenáramú kimeneti teljesítmény mellett az eszköz könnyedén kiszolgálja a komolyabb fejhallgatókat. A készüléket 64 GB belső memóriával látták el, de természetesen a bővítési lehetőség, ezúttal is adott. Mindhárom Astell & Kern lejátszó rendelkezik vezeték nélküli (Wi-Fi, aptX Bluetooth) kapcsolattal, támogatja az AK Connect alkalmazást és az USB DAC funkciót, valamint DLNA hálózati támogatást is kapott. A vezeték nélküli kapcsolat hozzáférést biztosít az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához.

 

Forrás: www.astellnkern.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.156682 másodperc.