Sztereó MagazinHárom hangszedővel bővíti kínálatát a Goldring

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 12., Szerda 15:00

Az ezerkilencszázas évek elején alapított patinás vállalat új hangszedő sorozata, mozgó mágneses modelleket tartalmaz. Három különböző patron, három különböző stílus és karakter...

A sorozathoz tartozó modellek Mágneses Duplex technológiát használnak, dupla mágneses generátor-egységgel rendelkeznek. Ez a megoldás jobb nyomkövetést és sztereó szétválasztást biztosít. A hangszedők felszerelése egyszerű, utólagos beállítást nem igényelnek, gyakorlatilag bármilyen hangkaron biztonságosan rögzíthetők.

 

goldring_640.jpg

 

A GOLDRING E1 és E2 hangszedők gömbölyű stylussal (0,6 mm) rendelkeznek építési és akusztikai jellemzők tekintetében teljesen azonosak. Mindkét eszköz húsz fokos nyomkövetési szöget, azonos frekvencia-tartományt (20Hz-20kHz), érzékenységet (3,5 mV) kínál egyetlen különbség, hogy az E2 patront alumínium konzollal szerelték, ami jótékony hatással van a közép és magas tartományok reprodukciójára. Az E3 modell már elliptikus (0,3 x 0,7 mm) stylust kapott, amely sokkal pontosabban képes az információkat olvasni, ez főként a klasszikus, sok vonóst megszólaltató műveknél előnyös.

 

Forrás: www.goldring.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122948 másodperc.