Sztereó MagazinHibrid DAC készült a Vincent Audio műhelyében

Sztereó Magazin | 2019. Január 31., Csütörtök 17:00

A vállalat újdonsága, egy hibrid elektroncsöves digitális/analóg átalakító. A teljesen szimmetrikus belső felépítéssel rendelkező készülék kiváló hangminőséget és dinamikát, valamint rendkívül alacsony jel-zaj arányt kínál...

A VINCENT DAC-7 le sem tagadhatja pedigréjét. A hibátlanul merevített házat, finoman csiszolt alumínium előlap zárja le, amire a termékcsaládra jellemző kerek ablak, apró LED fényforrások és gombok kerültek. Az újdonság kettő az egyben készülék, ugyanis a 6Z4 és 12AU7 csöveket dolgoztató kimenet mellett, egy FET analóg kijárat is rendelkezésre áll. Míg előbbi finoman lágy hangélményt kínál, addig utóbbi feszesebb és dinamikusabb hangzással igyekszik alternatívát biztosítani. A két fokozat között, egy az előlapon elhelyezett kapcsolóval lehet váltani.

 

DAC-7_640.jpg

 

A digitális szakaszt prémium alkatrészek felhasználásával, egy AKM 4490 DAC lapka köré húzták fel. A készülék legfeljebb 24 bit/192 kHz PCM és DSD64 (AES/EBU), illetve 32 bit/192 kHz PCM és DSD256 (USB) állományok kezelésére képes. A lejátszható formátumok között az MP3, WMA, AAC, AAC+, ALAC, FLAC, APE, WAC, DSD és MQA található meg. A berendezés széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít, minden jelútban külön szűrőt és puffer áramkört használnak a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Az analóg és digitális szakasz saját tápegységet kapott, amely biztosítja mindkét terület tiszta ellátását, kiküszöböli az interferenciát és javítja a dinamikát.

 

Forrás: www.vincent-tac.de/en

 

A készülék hivatalos forgalmazója a StreamAudio.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.351210 másodperc.