HIFI AUDIO DÍJAK - EISA 2017-2018

| 2017. Augusztus 14., Hétfő 22:00

Az Audio / Hifi világában egyértelmű a wireless irányú fejlődés, ami azt jelenti, hogy az igényes hangzás iránti elkötelezettség mellett a gyártók a praktikus igények kielégítésére fókuszálnak, hiszen ez a piaci szegmens fejlődik leginkább.

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2017-2018
KEF LS50 vezeték nélküli

 

KEF-LS50-Wireless_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-KEF-LS50-Wireless.png

 

 

Ez a sokrétű, kompakt aktív hangszóró és hálózati zenelejátszó többek között aptX Bluetooth- és Tidal-kompatibilis, USB csatlakozásról pedig nagyfelbontású zenét kezel 192kHz / 24bit minőségig. Szükség esetén optikai, digitális és jelszintű RCA-k állnak rendelkezésre. A beépített erős, 230 W teljesítményű erősítés közvetlenül hajtja meg a hangszórókat, egy továbbfejlesztett Uni-Q középső mélysugárzó mellett egy középre erősített magassugárzó segít abban, hogy a széles, sztereó hangzás lehetőségeinek határáig precíziós maradjon. Az EISA díjnyertes LS50 passzív hangszóró tulajdonságai alapján ez az új versenyző kiváló választás lehet, főleg az egyre "drótnélkülibb" váló világban.

 

------------------- 

 

EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018
DALI SPEKTOR 6

 

Dali_Spektor_6_web.jpg

 

 

EISA-Award-Logo-DALI-SPEKTOR-6.png

 

  

Egy jóárasított kategóriában induló padlóra helyezhető hangszóró nem igazán lehet jobb ennél a modellnél. A DALI SPEKTOR termékvonalának vezető terméke kifejezetten nagy karakterű hanggal bír, köszönhetően a masszív, erős dobozának, (amely stílusos fekete illetve mogyoró színben érhető el), valamint a minőségi hangsugárzóknak. A puha házas magassugárzó egyenesen saját árkategórián felüli szintűre sikerült, és a dupla farost-alapú közép-mélysugárzók hihetetlen kifinomultsággal szólnak, miközben egy apró pöccintésre is megrengetik a helyiséget. Ez az elérhető árú doboz így lesz egyben kategóriáján túlmutató minőségű és a szoba kinézetéhez is stílusosan igazodó társ.

 

----------------------------

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2017-2018

Dynaudio Contour 20

 

Dynaudio_contour_20_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Dynaudio-Contour-20.png

 

Egy végletekig kifinomult állványra erősíthető hangszórót ismertünk meg a Contour 20 „személyében”, amely meglepetésünkre sokkal nagyobbat szól, mint amit mérete alapján vártunk. A Contour polcra helyezhető dizájn-sorozatának legújabb tagja (amelynek első modellje még a 80-as években jelent meg) most először ad otthont a Dynaudio kiváló Esotar2 magassugárzójának. A közép-mélysugárzót egyetlen MSP diafragmán vonták össze, és egy vastag alumínium frontkeretre szerelték. Az összhatás ezáltal egy kifejezetten részletes, mégis erős hangkép, melyben meglepő mennyiségű basszus szólalhat meg. A doboz lekerekített széleivel ráadásul a külcsín is szemet gyönyörködtető.

 

 

-----------------------  

 

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018

Q Acoustics Concept 500

 

Q_Acoustics_concept_500_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Q-Acoustics-Concept-500.png

 

 

A nagyközönség számára gyártó cégeknek sokszor okoz gondot, hogyan mozduljanak el a még igényesebb vásárlóközönség irányába, de láthatóan a Q Acoustics könnyedén megoldotta ezt a feladatot. A Concept 500 egy nagyszerű új padló-hangszóró, amely a végletekig optimizált hangsugárzókkal és dobozzal törekszik a maximumra. Idei győztesünk a valódi fa hátlappal csodásan harmonizáló fehér vagy fekete kivitelben érkezhet az otthonokba. A speciális magassugárzó kiválóan illeszkedik a dupla közép-mélysugárzók mellé, amelyek szilárdan pihennek az erősen rögzített, többrétegű zselés dobozban. A végleges hangkép egyszerre kifinomult, természetes és zenei, jóval a termék árcéduláján túlmutatva.

 

----------------------------

 

EISA HEADPHONES 2017-2018

Denon AH-D7200

 

Denon_AH-D7200_web.jpg

 

 

EISA-Award-Logo-Denon-AH-D7200.png

 

Ha igazán jó fejhallgatót keresünk, akár az árszinttől is függetlenül a kényelem lehet az, ami alapján választunk. Könnyű, diófa fültakaró egységei, valamint báránybőr fejtámasza miatt ez a modell egyértelműen a kényelem csúcsa, ráadásul a hangzása is fülkímélő. A Denon AH-D7200 egyszerre ad pazar és összetett hangképet, amellyel akár hosszú ideig is hallgathatjuk kedvenceinket. Az új FreeEdge hangszórók (amelyek egy memóriaszivaccsal ellátott zárt, fekete borításban rejtőznek) extra ragyogást adnak a hangoknak, és az összkép sosem válik bántóan harsánnyá. A Denon parádés visszatérését ünnepelhetjük!

 

------------------------ 

 

EISA DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

 

Pro-Ject_pre_box_S2_digital_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Pro-Ject-Pre-Box-S2-Digital.png

 

Ez a kis doboz bizonyítja, hogy a digitális audió-világban sokszor tényleg a kevesebb több. Funkcióból persze jócskán kapott, többek között teljes előerősítőt, valamint a legújabb ESS SABER DAC egységeket duál mono konfigurációban. Így tehát minden formátumot kezel egy DSD512-től egy 768 kHz / 32-bites PCM-ig, de akár MQA fájlokat is felismer és dekódol. Minőségi passzív alkatrészei és a beépített fejhallgató-erősítője, valamint digitális szűrő-opciói egészítik ki a teljes képet. Nyílt és rugalmas felépítésével köszönhetően a Pre Box S2 Digitális előadása is jobban és "okosabban" szól, ezért kifejezetten jó és egyben megfizethető Hi-Fi társunk lehet.

 

-------------------------

 

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2017-2018
Pro-Ject Essential III Flexi-Range

 

Pro-ject_Essential_3_flexi_range_web.jpg


EISA-Award-Logo-Pro-Ject-Essential-III-Flexi-Range.png

 

A Pro-Ject Flexi termékvonala nagy lépést jelent a „bakelit-létrán”: a lemezek szerelmesei hat modell közül választhatják ki a nekik legjobban megfelelőt. Az eszközök között bárki saját lehetőségeinek megfelelően talál kedvencet a hihetetlenül megfizethetőre faragott Essential III-tól a minden jóval felvértezett Record Masterig, amelyben már elektronikus sebességszabályzó, analód-digitális konverter és USB kimenet is található. Akár aptX Bluetooth modellt is találhatunk. Mindegyik lejátszó Ortofon OM10 fejjel érkezik, ezáltal az elődeinél is jobb hangképet biztosítva. Vörös, fekete és fehér bevonattal választhatunk olyan stílusú eszközt, amelyek mindegyike kiválóan egészíti ki vizuálisan is a szép hangélményt.

 

--------------------- 

 

EISA HIGH-END TURNTABLE 2017-2018

ELAC Miracord 90

 

Elac_miracord_90_web.jpg

 

 

EISA-Award-Logo-ELAC-Miracord-90.png

 

Kilencvenedik születésnapja megünneplésére az ELAC egy csodálatos új lemezjátszót alkotott. Ez a művészien újraformált egység kiválóan ötvözi a hagyományos értékeket és a modern tervezési világot. A robosztus MDF készülékház sokféle külső borítással rendelhető, így stílusos, mégis szilárd alapot ad a szintén erős kialakítású, szíjas meghajtású tálcának. Az elektronikus sebesség-szabályzó minden esetben stabil lejátszást biztosít a variálható sebesség lehetőségét is meghagyva. A szénszálas lejátszókaron egy Audio-Technica által gyártott egyedi fej található, amely az analóg lejátszás maximumát hozza ki a készülékből. A bakelit-világ egyik legendája teljes pompájában tért vissza.


----------------------------- 

 

EISA INTEGRÁLT ERŐSÍTŐ 2017-2018
Hegel Röst

 

Hegel_Rost_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Hegel-Rost.png

 

A vékony kialakítás ne tévesszen meg senkit: itt egy olyan élénk hangképpel rendelkező erősítőről van szó, amely üdítően sokféle bemeneti forrást képes kezelni. A Hegel saját szabványára épülő SoundEngine áramköre üveg-tisztaságú ablakot nyit a zenére, miközben mégis felhalmoz 80W nyers erőt, amely a legtöbb megfelelő kategóriájú hangszórót tökéletesen meghajt. Nagyon szépen szóló DAC egészül ki itt kiváló AirPlay, USB és DLNA funkciókkal, tehát közvetlenül az otthoni hálózatról játszhatunk le zenét. Az ergonomikus kialakítással együtt öröm igazán a Röst használata, amely így a fül mellett a szemnek is kedves – ráadásul az IP-alapú kezelhetőség miatt beilleszthetjük az okosotthon-hálózatunkba is.

 

---------------------------- 

 

EISA BEST VALUE AMPLIFIER 2017-2018

NAD C 338

NAD_C338_web.jpg

 

 

EISA-Award-Logo-NAD-C-338.png

 

 

A NAD méltán híres arról, hogy olyan erősítőket készít, amelyek súlyukhoz képest is sokkal nagyobbat szólnak, de a C 338 ezt is képes túlszárnyalni. Ez a világ első olyan sztereó integrált erősítője, amelybe Chromecast kompatibilitást építettek, így a legfontosabb streaming szolgáltatókat is egyetlen érintéssel használhatjuk.  Vékony kialakítása ellenére az erősítő Class D végfoka csatornánként 50W teljesítményt képes leadni, emellett pedig előny a sokféle imput a Bluetooth-tól az optikai-koaxon, MM phono-n át a jelszintű analógig. Egy új összehasonlítási faktor született, ráadásul ezen az árszinten semmi sem versenyezhet ezzel a modellel.

 

-----------------------------------


EISA HIGH-END STEREO RENDSZER 2017-2018
Marantz SA-10 és PM-10

 

Marantz_SA10-PM10_web.jpg


 

EISA-Award-Logo-Marantz-SA-10-and-PM-10.png

 

  

A Marantz csúcskategóriás lejátszó és integrált erősítő kombinációja egy új, minden eddiginél magasabb kategóriát jelent mind innováció, mind pedig hangzás terén. Az SA-10 képes SACD, CD és digitális fájlok lejátszására, és mindegyiket a legmagasabb szinten teszi a Marantz Musical Mastering digitális eljárás segítségével, amely egyedi hardver és szoftver elemekkel teszi lehetővé a valódi 1-bites konverziót. Az új PM-10 a vállalat első csúcskategóriás Class D erősítője, melyben egyedülálló Ncore végfokok biztosítják a hatalmas erejű, mégis lehető legkisebb torzítású hangokat. A két eszköz pedig együtt megkérdőjelezhetetlen kombinációt alkot.

 

--------------------------- 

 


EISA HI-FI INNOVÁCIÓ 2017-2018
Devialet Gold Phantom

 

Devialet_gold_phantom_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Devialet-Gold-Phantom.png


 

A Gold egy óriási evolúciós lépés a Devialet egyébként is forradalminak számító Phantom sorozatában. A gyártó csurig töltötte a legfejlettebb technológiákkal, kezdve a hihetetlen, 4500W integrált ADH (Analóg/Digitális Hibrid) erősítővel, SAM basszus-menedzsmenttel, valamint az oldalirányú mélysugárzókkal, amelyek még jobban kiszélesítik a basszusok spektrumát, miközben az új titánium magassugárzók a hangkép tetején alkotnak maradandót. A csatlakozási lehetőségek között ott az AirPlay, a Bluetooth és a Spotify Connect, vezetékes Ethernet, valamint optikai digitális bemenet. Ennyi innovációt soha nem volt még képes senki ilyen kompakt és elegáns házba zsúfolni.

 

---------------------------- 

 

EISA MULTIROOM NETWORK PLAYER 2017-2018

Yamaha WXC-50

 

Yamaha_WXC-50_web.jpg


EISA-Award-Logo-Yamaha-WXC-50.png

 

Csekély méretei ellenére a Yamaha új, vezeték nélküli streaming előerősítője egy igazi svájci bicska, amely számos szerepet képes betölteni. Önálló jelforrásként vagy DAC/előerősítőként is működik, és teljes funkcionalitással rendelkezik a Yamaha intelligens MusicCast hálózati rendszerének köszönhetően. Ez a technológia az egész házat megtöltheti zenével, egy könnyen használható alkalmazás segítségével, melyet a mobiltelefonunkra tölthetünk le. A WXC-50 mindent támogat a DSD-től a magas felbontású FLAC fájlokig és természetesen fel van készítve az összes népszerű zenei streaming szolgáltatással való együttműködésre is. Megfizethető alternatívája így a sokoldalú zenei rendszernek.

 

------------------------- 

 

MOBIL ESZKÖZÖK EXPERT CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

 

EISA PORTABLE DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

RHA Dacamp L1

 

RHA_Dacamp_L1_web.jpg

 

 

EISA-Award-Logo-RHA-Dacamp-L1.png


 

Ez a fiatal cég gyorsan és nagyot robbantott az első hordozható DAC / fejhallható erősítőjével. A csomagban minden szükséges kábel helyet kap, amellyel mobilunkhoz csatlakoztathatjuk, az eszközben pedig optikai digitális bemenetet is találunk az USB mellett. Az audiofil felasználók imádni fogják a kiegyensúlyozott fejhallgató-kimenetet a hagyományos 3,5 milliméteres jack csatlakozó mellett, de a tíz órás akkuidő is jól hangzik. Minőségi ESS DAC chipek biztosítják a részletes és életteli hangképet, a strapabíró alumínium készülékház pedig az egyik legstílusosabb a piacon. A „mozgó zenehallgatásra” tökéletes választás.

 

 

 

-------------------------

 

 

 

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

 

EISA DÍJAK 2017-2018 TELJES LISTÁJA

 

audio_logo.png

 

HI-FI AUDIO SZAKÉRTŐI CSOPORT


EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2017-2018

KEF LS50 vezeték nélküli

 

EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018

DALI SPEKTOR 6

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2017-2018

Dynaudio Contour 20

 

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018

Q akusztikai koncepció 500

 

EISA HEADPHONES 2017-2018

Denon AH-D7200

 

EISA DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

Pro-Ject Pre Box S2 digitális

 

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2017-2018

Pro-Ject Essential III Flexi-tartomány

 

EISA HIGH-END TURNTABLE 2017-2018

ELAC Miracord 90

 

EISA INTEGRÁLT AMPLIFIER 2017-2018

Hegel Röst

 

EISA BEST VALUE AMPLIFIER 2017-2018

NAD C 338

 

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017-2018

Marantz SA-10 és PM-10

 

EISA HI-FI INNOVÁCIÓ 2017-2018

Devialet Gold Phantom

 

EISA MULTIROOM NETWORK PLAYER 2017-2018

Yamaha WXC-50

             

MOBIL ESZKÖZÖK SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA PORTABLE DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

RHA Dacamp L1

 

---------------------------------  


ht_logo.png

 

HOME THEATER AUDIO SZAKÉRTŐI CSOPORT

 

EISA HOME THEATER SPEAKER SYSTEM 2017-2018

Focal Sib Evo

 

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017-2018

Yamaha RX-V483

 

EISA SOUNDBAR 2017-2018

LG SJ9

LG SJC9A (US)

 

EISA TV AUDIO UPGRADE 2017-2018

Sonos PLAYBASE

 

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018

DALI PHANTOM S sorozat

 

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018

Denon HEOS AVR

 

EISA HOME THEATER SUBWOOFER 2017-2018

SVS PB16-Ultra

 

VIDEO & DISPLAY SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA UNIVERZÁLIS ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY LEJÁTSZÓ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300 / UB400 sorozat

 

---------------------------  


video_logo.jpg

 

HOME THEATER VIDEO & DISPLAY SZAKÉRTŐI CSOPORT

 

EISA HOME THEATER TV 2017-2018

Sony KD-65ZD9

 

EISA LCD TV 2017-2018

LG 55SJ850V (EU)

LG 55SJ8509 (EU)

LG 55SJ8500 (US)

LG 55SJ850T (Ausztrália)

 

EISA SMART TV 2017-2018

Samsung QE55Q7F

 

EISA OLED TV 2017-2018

LG OLED65E7

LG OLED65E7V (EU)

LG OLED65E7P (US)

LG OLED65E7T (Ausztrália)

 

EISA BEST BUY TV 2017-2018

TCL U55C7006

 

EISA BEST BUY OLED TV 2017-2018

Philips 55POS9002

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2017-2018

Epson EH-TW9300W

 

HOME THEATER AUDIO SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA UNIVERZÁLIS ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY LEJÁTSZÓ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300 / UB400 sorozat

 

--------------------------------    

foto_logo.png

 

PHOTOGRAPHY SZAKÉRTŐI CSOPORT 


EISA CONSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

Canon EOS 77D

 

EISA PROSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

Nikon D7500

 

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2017-2018

Canon EOS 5D Mark IV

 

EISA CONSUMER COMPACT RENDSZERKAMERA 2017-2018

Fujifilm X-T20

 

EISA PROSUMER COMPACT RENDSZERKAMERA 2017-2018

Sony α6500

 

EISA KAMERA 2017-2018

Sony α9

 

EISA COMPACT CAMERA 2017-2018

Sony RX100 V

 

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017-2018

Sony RX10 III

 

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017-2018

Panasonic Lumix DC-GH5

 

EISA INSTANT CAMERA 2017-2018

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

 

EISA DSLR LENS 2017-2018

SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | művészet

 

EISA DSLR ZOOM LENS 2017-2018

Tamron SP 150-600 mm F5-6,3 Di VC USD G2

 

EISA PROFESSIONAL DSLR LENS 2017-2018

Canon EF 16-35 mm-es F2.8L III USM

 

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017-2018

Sony FE 100 mm-es F2.8 STF GM OSS

 

EISA PROFESSZIONÁLIS KOMPAKT RENDSZER CAMERA LENS 2017-2018

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

 

EISA COMPACT RENDSZERKAMERA ZOOM LENS 2017-2018

Az Olympus M.ZUIKO DIGITÁLIS ED 12-100 mm-es F4.0 IS PRO

 

EISA PHOTO INNOVATION 2017-2018

Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD

 

EISA PHOTO DISPLAY 2017-2018

EIZO ColorEdge CG2730

 

MOBIL ESZKÖZÖK SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

Huawei P10

 

---------------------------  


mobil.png

 

MOBIL BERENDEZÉSEK SZAKÉRTŐI CSOPORT


EISA BEST SMARTPHONE 2017-2018

Samsung Galaxy S8 / S8 +

 

EISA FOGYASZTÓ SMARTPHONE 2017-2018

Honor 8 Pro

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017-2018

NOA Elem H10le

 

EISA MOBILE HEADPHONES 2017-2018

JBL Everest Elite 750NC

 

EISA MOBILE SPEAKER 2017-2018

JBL Boombox

 

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2017-2018

Sennheiser MOMENTUM fülhallgató vezeték nélküli

 

EISA WEARABLE DEVICE 2017-2018

Huawei Watch 2

 

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2017-2018

FiiO X5 3. gen

 

PHOTO EXPERT CSOPOERT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

Huawei P10

 

Hi-Fi EXPERT CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA PORTABLE DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

RHA Dacamp L1

 

------------------------------------

 

incar_logo.png

 

IN-CAR ELEKTRONIKA SZAKÉRTŐI CSOPORT

 

EISA IN-CAR HEAD-UNIT 2017-2018

KENWOOD DMX7017DABS

 

EISA IN-CAR HD LEJÁTSZÓ 2017-2018

Clarion NX807E

 

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2017-2018

Mosconi GLADEN RC-CAN

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2017-2018

GLADEN PRO 10

 

EISA IN-CAR ACTIVE SUBWOOFER 2017-2018

Pioneer TS-WX70DA

 

EISA IN-CAR PROCESSOR 2017-2018

Helix DSP.2

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2017-2018

Mosconi GLADEN PRO 5 | 30

 

EISA IN-CAR INTEGRÁCIÓJA 2017-2018

Hertz H8 DSP

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2017-2018

Vibe Audio CVEN62C-V4

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN. www.eisa.eu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116308 másodperc.