HI-FI EXPERT DÍJAK - EISA 2019-2020

| 2019. Augusztus 14., Szerda 22:00

Még soha nem volt ennyire izgalmas az EISA dijak odaítélése mint ebben az esztendőben. A megszokott európai márkák mellett megjelentek az amerikai hifi-gyártók is, jobbnál jobb erősítőikkel és lemezjátszókkal. Íme az idei díjak...

EISA Hi-Fi Awards 2019-2020 

 

EISA Award ELAC Navis ARB-51 dropshadow.jpg 

Elac_Navis-ARB-51_web.jpg

EISA ACTIVE STEREO SPEAKER 2019-2020

ELAC Navis -51

 

Egyike az ELAC két erőteljes, aktív hangsugárzójának. Ahogy az ARF-51 álló hangfal, ez a könyvespolc modell is kombinálja az egyedi meghajtókat, s az analóg keresztváltót, amely az integrált erősítéssel figyelemre méltó precizitást és tisztaságot biztosít. Minden meghajtóhoz dedikált erősítő tartozik, a magas és közép hangszóró koncentrikus kialakítású a jobb fókusz érdekében, így mindkettő a tudása legjavát adhatja. A hangfalat RCA vagy XLR kábelekkel előerősítőhöz társítva, komplett és jól optimalizált rendszert kapunk. A hangsugárzók az ELAC AirX2 hub használatával vezetékmentesen is használható. Lenyűgöző!

 

 

EISA-Award-Naim-Audio-Mu-so-2nd-Generation.png

Naim_Audio_Mu-so-2nd-Gen_web.jpg

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020

Naim Mu-so 2nd Generation

 

A NAIM egy teljesen új piaci szegmenst hozott létre a Mu-so elindításával. A kiváló hangminőséget kínáló all-in-one rendszer második generációja a győztes képletet gondolja újra, extra funkciókkal és még jobb hangminőséget kínálva. A Focal közreműködésével fejlesztett meghajtók szavatolják a mindent betöltő zenei élményt. A Naim Future Platform bevezetése biztosítja a streaming opciók nagyobb választékát, beleértve a 384 kHz/32 bites hangok támogatását, s a Chromecast Audio biztosította szolgáltatásokat. A HDMI-ARC bemenet megjelenése lehetővé teszi a tévék hangzásjavítását, de a széles hangszínpad, gyors és részletes, mégis megnyugtatóan telt hang, ami az összes rendszert leveri.  


EISA-Award-Rotel-A11.png

Rotel_A11_web.jpg

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020

Rotel A11

 

A hatvan esztendős ROTEL  történelemben komoly szerep jut a különböző megfizethető erősítőknek, amelyek nem csupán az eltérő teljesítmény miatt érdekesek. A Rotel A11 erősítő a legfrissebb modell ebben az illusztris kínálatban, egy abszolút alkuképes darab. A klasszikus AB erősítő 50W csatornánkénti teljesítményt kínál és a modern felhasználók számára is könnyen használható bemenetekkel rendelkezik. Négy vonalszintű forrás és MM phono eszközök társítására van lehetőség, de hordozható eszközökről az aptX Bluetooth streaming is megoldott. Ezekhez adjuk hozzá a körültekintő kialakítást, egyedi Rotel komponensek biztosította hangminőséget és kapunk egy rendkívül vonzó, integrált erősítőt.   

 


 EISA-Award-Pro-Ject-X1.png

Pro-ject_X1_web.jpg

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020

Pro-Ject X1

 

A Pro-Ject márkanév már egyet jelent az Európában gyártott, kiváló ár/érték arányú lemezjátszókkal. A vállalat 1991 óta elvitathatatlan érdemeket szerzett a lemezjátszók gyártásban, amit egy klasszikus megújításával erősítettek meg. A nyolc réteg festékkel bevont, kézzel megmunkált X1 lemezjátszó minden részletét tökéletesen eltalálták. Az MDF alváz, egyedi motor felfüggesztés, sebesség szabályzás és a karbon/alumínium hangkar, valamint a vadonatúj, Pro-Ject által hangolt Ortofon hangszedő miatt nincs jobb 1000 euró alatti ajánlat a piacon.

 

 

 

EISA-Award-Monitor-Audio-Gold-100.png

Monitor_Audio_Gold-100_web.jpg

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020

Monitor Audio Gold 100

 

A kis és nagyobb hangszórók építése során felszedett, évtizedes tapasztalatok felhasználásával készült a Monitor Audio Gold 100 könyvespolc/állványos hangfal, amely a kompakt méret ellenére nagyot szól. A vállalat C-CAM meghajtó-technológiájának legújabb változatát a kerámia-alumínium-magnézium szerkezettel kombinálva könnyű, merev ls gyors meghajtók születtek. Az egységek kiválóan lettek integrálva, részletes és erőteljes hangélményt, valamint meglepően mély és hangos basszust kínálnak. A meghajtókhoz elég hozzáadni a Monitor Audio aprólékosan kidolgozott, gyönyörűen befejezett kabinetjeit és van egy egészen kiváló, kompakt hangfalunk.

 

 

EISA-Award-Marantz-Melody-X-(M-CR612).png

Marantz_Melody-X_web.jpg

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020

Marantz Melody-X (M-CR612)

 

Stílusos, rugalmasan üzemeltethető és ütős teljesítményt biztosít a Marantz új kompakt rendszere. A Melody-X (M-CR612) fényes fekete vagy klasszikus pezsgő színben kapható, egyben biztosítja a CD lejátszás, hálózati zenehallgatás lehetőségét, valamint a streaming szolgáltatások használatát. Utóbbiak között megtalálható a Spotify, TuneIn Radio és a Tidal, de FM/DAB+ rádióadások vételére is lehetőség van. Az analóg és digitális bemenetek tévék hangzásjavítását is biztosítja, de a HEOS kompatibilitás miatt a készülék vezeték nélküli hangrendszerek részeként is használható. A berendezés az Amazon Alexa, Google Assistant vagy Apple Siri segítségével hangvezérelhető. Két pár hangsugárzót meghajtva, külön hangerőszabályzóval a teljesítmény megduplázható, így kiváló hangot kínáló kompakt rendszerünk lehet.

 

 

EISA Award Chord Electronics Qutest dropshadow.jpg

Chord_Electronics_Qutest_web.jpg

EISA DAC 2019-2020

Chord Electronics Qutest

 

A méltán elismert és népszerű 2Qute helyére szánt Chord Electronics Qutest kicsit eltér a vállalat többi kompakt DAC-jától, ugyanis nem kapott beépített fejhallgató-erősítőt, de azért mindent megtesz a legjobb digitális-analóg minőség biztosításáért. Az FPGA DAC architektúra a Hugo 2 készülékből származik, míg a számítógépes kapcsolathoz optikai, koaxiális digitális és USB-B bemenetek állnak rendelkezésre, mindezt a Chord kiváló minőségű, örült alumínium házába csomagolva. Ezen felül kapunk analóg kimeneteket, szabályozható teljesítmény, elő és fejhallgató-erősítőt. Ha kell egy erőteljes hangzású, kompakt DAC, akkor ez a te készüléked.

 

EISA-Award-Pro-Ject-CD-Box-RS2-TPre-Box-RS2-Digital.png

Pro-ject_CD-Box-RS2_web.jpg

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020

Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

 

Bár a Pro-Ject elsősorban a lemezjátszókról ismert, azért a digitális portfóliója bővítéséről sem mondott le. A digitális forrás eszközök sorát a Pro-Ject CD Box RS2 transzport és a Pre Box RS2 Digital DAC gyarapítja. A földhözragadt kialakítású CD Box RS2 T egyedi CD-Pro 8 futómű mechanizmussal rendelkezik, amit korszerű korong-olvasó elektronika támogat. A digitális csatlakozások egészen rugalmasak, a Pre Box RS2 Digital DAC még HDMI konnektort is kapott, USB-B, koaxiális és Toslink digitális bemenetekkel is rendelkezik, valamint Bluetooth kapcsolatot is biztosít. Az MQA támogatás és a hét, opcionális digitális szűrő kiváló nagy felbontású hangzást biztosít. Kétségtelen, hogy mindkét kompakt eszközre audiofil teljesítmény és rendkívüli rugalmasság jellemző.

 

 

 

EISA Award Focal Elegia dropshadow.jpg

Focal_Elegia_web.jpg

EISA HEADPHONE 2019-2020

Focal Elegia

 

A Focal Elegia a gyártó első fület körülölelő, zárt kialakítású audiofil fejhallgatója. A Focal számos új megoldást és vezető technológiát használt fel, egy olyan modell létrehozásához amely erőteljes, ugyanakkor pontos hangzást kínál. Az új megoldások közé tartozik a társaság M-profilú átalakítója, amely keret nélküli réz hangtekercset használ a kontroll és a szélesebb sugárzó felület érdekében. A könnyen vezethető Elegia nagy frekvencia-tartományt biztosít a mély basszusoktól az egészen finom hangokig. A zárt kialakítás zajmentes hallgatási környezetet kínál otthon és mozgásban egyaránt. 

 

 

 

EISA Award IsoAcoustics GAIA dropshadow.jpgIsoAcoustics_GAIA_web.jpg

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020

IsoAcoustics GAIA

 

Mindenki tudja, hogy a jó hangzáshoz mennyire fontos az érzékeny hifi elektronika elszigetelése, de az IsoAcoustics GAIA izolátorok és hangfalak találkozása, egészen kivételes élmény. A régi, de hűséges tüskék helyére kerülő GAIA “hüvelyek” hatékonyan szigetelik el a kabinetet a káros rezgésektől, miközben az oldalirányú elmozgást is csökkentik. Az izolátor használatával jellemzően csökkenthető a zajszint, ami jótékony hatással van a hangélményre és feszesíti a basszust. A gondosan megmunkált acél talpak króm bevonatot kaptak, s akár száz kilós súlyt is elviselnek.A GAIA izolátorok csodálatosan néznek ki és varázslatos, amit a zenével tesznek.

 

 

 

EISA Award Hegel H390 dropshadow.jpg

Hegel_H390_web.jpg

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020

Hegel H390

 

A HEGEL H390 erősítő első pillantásra a norvég társaság H590 modelljének kisebb méretű, megfizethetőbb változata, ami kevéssé meglepő, hiszen éppen erről van szó. Azonban a H390 több, mint egyszerű másolat, hiszen a nagyobb testvér teljesítményét kínálja, körülbelül féláron. A készüléket csatornánként 250W teljesítmény, integrált UPnP és Airplay 2 streaming jellemzi, képes az MQA és DSD állományok dekódolására, valamint szinte bármely hangsugárzó meghajtására. A készülék hozzáférést biztosít az online szolgáltatásokhoz, Roon Ready tanúsítvánnyal rendelkezik, lehetőséget kínál az analóg vagy digitális források társítására és a hordozható eszközöket is kezeli. Az egyszerű megjelenésű erősítő szinte mindent tud.

 

 

EISA-Award-KEF-R11.png

KEF_R11_web.jpg

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020

KEF R11

 

A KEF lassan hatvan éve készít nagyszerű hangfalakat, de az új R-sorozattal stílus, teljesítmény és érték tekintetében is új szintre érkezett. A KEF R11 hangsugárzó a sikeres recept minden elemét felhasználja, kezdve a kiváló fókuszt és képalkotást kínáló, újabb generációs Uni-Q meghajtóktól a prémium kabinet választékon át az olyan apró részletekig, mint mikroperforált rácsok. A végeredmény egy olyan karcsú hangsugárzó, amely gazdag, erőteljes és részletgazdag hanggal rendelkezik bizonyítva, hogy nem csupán jól néz ki, de lenyűgözően is szól.

 

 EISA Award Bowers & Wilkins 603 dropshadow.jpg

B&W_603_web.jpg

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020

Bowers & Wilkins 603

 

A Bowers&Wilkins 600 hangfal sorozat évtizedekkel ezelőtt fektette le a megfizethető hangsugárzók szabványait, a legújabb verzióval pedig bizonyították, még mindig a legjobbak. A kitétel különösen igaz 603-as számú álló hangfalra, amely a teljesítmény és ár/érték arány meglepő kombinációja, ami a 800-as sorozattól örökölt Diamond meghajtóknak és lényegretörő hangolásnak köszönhető. A Decoupled Double Dome magassugárzó és a Continuum Cone közepes meghajtó bztosítja a részleteket és határozott jelentlétet, míg a két Flowport hangolt mélynyomó a gazdag és drámai megszólalásért felel. A vállalat egy meglepően korszerű dizájnt kínál a pénzünkért cserébe. 

 


 EISA-Award-NAD-M10.png

NAD_M10_web.jpg

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020

NAD M10

 

Kellett egy kis idő ahhoz, hogy a NAD betegye a lábát az all-in-one hálózati eszközök világába, de az M10 a várakozás minden pillanatát megérte. Ez egy szenzációs, erősítővel szerelt kis rendszer, amihez csak a hangfalakat kell hozzáadni. A remekül használható, nagy érintőkijelző segítségével egyszerűen beállítható a hang és elérhetők a funkciók. Utóbbiak közé tartoznak a streaming szolgáltatások, a BluOS biztosította multi-room funkciók, valamint a Bluetooth és Airplay 2 kapcsolatok. A készülék digitális és analóg bemenetekkel, HDMI-ARC konnektorral rendelkezik, míg a hang Dirac Live korrektorral optimalizálható. A fedélzeten megtalálható a NAD HybridDigital erősítője, amivel az M10 szinte bármilyen hangfal meghajtására képes, amivel a modern zenelejátszás mesterének tekinthető.

 

 

EISA-Award-Primare-CD35-I35-Prisma.png

Primare_CD35-I35-Prisma_web.jpg

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

 

A korábbi EISA-díjas Primare az i35 erősítővel és Prisma CD35 lejátszóval folytatja a győzelmi sorozatot. Az erősítő egyszerű kialakítású, saját fejlesztésű UFPD 2 technológiát használó, teljesen analóg készülék, ami mesés hangélményt kínál. Az eszköz a moduláris felépítésnek köszönhetően bármikor bővíthető a Primare DAC vagy a Prisma hálózati/multiroom modullal. A CD35 lejátszó szintén rendelkezik hálózati eléréssel, vezetékes és vezetékmentes kapcsolatokat kínál a Spotify, Airplay és Chromecast szolgáltatásokhoz. Ezek a készülékek nem egyszerű lejátszó/erősítő rendszerek, hanem a nagy felbontású otthoni hifi zálogai. 

 

 

EISA-Award-Mytek-Brooklyn-Bridge.png

Mytek_Brooklyn-Bridge_web.jpg

EISA STREAMING DAC 2019-2020

Mytek Brooklyn Bridge

 

Ahogy az elnevezés sugallja a Mytek termékét úgy tervezték, hogy hidat képezzen a hálózati audió és hifi rendszerek között. A vállalat DAC+ technológiája révén a Brooklyn Bridge, egy hálózati lejátszó, DAC és előerősítő tudását kombinálja. A komapakt eszköz digitális, analóg és phono bemenetekkel, valamint RCA, XLR és fejhallgató kimenetekkel rendelkezik. Egy okostelefon alkalmazás segítségével játszhatunk le hálózati forrásokból, ROON, Qobuz és Tidal streaming szolgáltatásokból, számítógépről és USB eszközökről. Lehet kompakt, de kifejezetten rugalmas, kiváló hangzású hálózati streaming lejátszóról beszélhetünk.

 

 

EISA-Award-MoFi-UltraDeck+M.png

MoFi_UltraDeck+M_web.jpg

EISA TURNTABLE 2019-2020

MoFi UltraDeck+M

 

A társaság ugyanaz, amely a Mobile Fidelity Sound Lab lemezgyártását felügyeli. Az UltraDeck+ M nem csupán kiváló lemezjátszó, hanem egy komplett “plug and go” megoldás a lemezek hallgatására. A készülékhez egy előre felszerelt, prémium minőségű MoFi MasterTracker MM hangszedő tartozik, gyorsan használatba vehető,  pontos és jó minőségű hangzást kínál. A szilárd, fémtestű hangszedő által közvetített hang szinte behatol a bőr alá, bizonyítva a minőséget és mérnöki munka értékét.

 

 

EISA-Award-KEF-LSX.png

KEF_LSX_web.jpg

EISA WIRELESS STEREO SPEAKER 2019-2020

KEF LSX

 

A KEF nagyot dobott, amikor elkészítette az EISA-díjas LS50 hansugárzó vezetékmentes változatát, amivel egy lenyűgöző dizájnt alakított, egydobozos hifi rendszerré. Az LSX az említett koncepciót teszi kompaktabbá és megfizethetővé, kombinálva a vállalat meghajtó, erősítő és vezeték nélküli streaming technológiát érintő szakértelmét. Az Apple AirPlay 2 és Bluetooth támogatás, valamint a Spotify és Tidal hozzáférés minden okostelefon alkalmazáson keresztül megoldott, így ez egy olyan hifi rendszer, amire sokaknak szüksége lehet.

 

 

 

 

EISA Award IsoTek SMART Delta dropshadow.jpg

IsoTek_Smart-Delta_web.jpg

EISA AV ACCESSORY 2019-2020 (combined with HTA and HTV EGs)

IsoTek SMART Delta

 

Minden házimozi rendszernek szüksége van többek között energiára, de csupán a tiszta energia biztosítja az összes komponens (hang és kép) legjobb teljesítményét. Az IsoTek SMART Power termékcsaládja ezt a többletet kínálja, tisztítja az elektromos ellátást, csökkenti a zajt, s védelmet nyújt a tüskék és túlfeszültség ellen. A vezérlés LAN vagy WiFi segítségével is megoldott, beállítható a be- és kikapcsolási sorrend, címkézhetők az egyes kimenetek, s akár telefon alkalmazáson keresztül is felügyelhető a rendszer. A készüléket nem véletlenül hívják “SMART”-nak, ugyanis a rendszer teljesítményére gyakorolt hatása lenyűgöző.

 

-------------------------

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

EISA DÍJAK 2019-2020 TELJES LISTÁJA

 

HI-FI EXPERT GROUP    


EISA ACTIVE STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
ELAC Navis ARB-51

 

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020
Naim Audio Mu-so 2nd Generation

 

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020
Rotel A11

 

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020
Pro-Ject X1

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020
Monitor Audio Gold 100

 

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020
Marantz Melody X (M-CR612)

 

EISA DAC 2019-2020
Chord Electronics Qutest

 

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020
Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

 

EISA HEADPHONE 2019-2020
Focal Elegia

 

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020
IsoAcoustics GAIA

 

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020
Hegel H390

 

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF R11

 

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020
Bowers & Wilkins 603

 

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020
NAD M10

 

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

 

EISA STREAMING DAC 2019-2020
Mytek Brooklyn Bridge

 

EISA TURNTABLE 2019-2020
MoFi UltraDeck+M

 

EISA WIRELESS STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF LSX

 

COMBINED WITH HT AUDIO/HT VIDEO EXPERT GROUP 


EISA AV ACCESSORY 2019-2020

IsoTek SMART Delta

 

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

 

EISA AV RECEIVER 2019-2020
Denon AVR-X2600H

 

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
DALI OBERON Series

 

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020
Focal Astral 16

 

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

 

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020
SVS SB-3000

 

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020
NAD T 758 V3

 

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020
Sennheiser AMBEO Soundbar

 

EISA SOUNDBAR 2019-2020
LG SL8

 

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

 

COMBINED WITH HI-FI/HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP      

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  

 

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

 

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP                         

 

EISA 8K TV 2019-2020
Samsung QE82Q950R

 

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020
Philips 55OLED804

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W2700

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W5700

 

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020
Philips 65OLED984

 

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020
LG OLED65E9

 

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9010 

 

COMBINED WITH HI-FI/HT AUDIO EXPERT GROUP          

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT AUDIO EXPERT GROUP     

 

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP  

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP             

 

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020
Fujifilm X-T3

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020
Panasonic LUMIX DC-S1R

 

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

Canon EOS RP

 

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

 

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020
Fujifilm GFX100

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020
Nikon Z 6

 

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020
Sony Cyber-shot RX100 VI

 

EISA LENS INNOVATION 2019-2020
Canon RF 28-70mm F2L USM

 

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020
Sony Real-time Eye AF

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020
Skylum Luminar

 

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 135mm F1.8 GM

 

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020
Canon RF 50mm F1.2L USM

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Canon RF 24-105mm F4L IS USM

 

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Canon EF 600mm f/4L IS III USM

 

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports

 

EISA WIDEANGLE PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 24mm F1.4 GM

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

 

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020
Huawei P30 Pro

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP           

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020
OnePlus 7 Pro

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020
Xiaomi Redmi Note 7

 

EISA BEST EARBUDS 2019-2020
JBL Reflect Flow

 

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
Sony WH-1000XM3

 

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
JBL LIVE 650BTNC

 

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020
Xiaomi Mi Scooter Pro

 

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020
Honor 20 Pro

 

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020
LG XBOOM Go PK7

 

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020

JBL PartyBox 100

 

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020
OnePlus Bullets Wireless 2

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP       

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020

Huawei P30 Pro

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

 

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2019-2020
KENWOOD DMX8019DABS

 

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2019-2020
Brax DSP

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2019-2020
ESX QE1200.4

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Morel Elate Carbon 603

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2019-2020
Ground Zero GZPW 10SQ

 

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2019-2020
Alpine PWD-X5

 

EISA IN-CAR DASHCAM 2019-2020
Alpine DVR-F800PRO

 

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2019-2020              
Eton Core S3

 

EISA IN-CAR INNOVATION 2019-2020
Zapco HDSP-Z16V

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN. www.eisa.eu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.444093 másodperc.