Sztereó MagazinHigh End Munich 2018 – Itt az új D’Agostino erősítő

Sztereó Magazin | 2018. Május 12., Szombat 19:00

Dan D’Agostino az erő és tökéletesség megszállottja, ezért nem meglepő, hogy manufaktúra új erősítője is ennek a szenvedélynek a megnyilvánulása. A készülék teljesítménye lenyűgöző, aligha létezik olyan hangfal, amit ne tudna kiszolgálni...

Mono_1 640.jpg

 

A Relentless teljesen új, komplementer topológiát használ a bemeneti szakaszban, amely tökéletes egyensúlyt tart fenn a jel pozitív és negatív komponensei között. Az állandó teljesítményt nyereség áramkörök biztosítják, az egyedi tervezés szükségtelenné teszi a negatív visszacsatolás alkalmazását. Az 5,5 kW teljesítményű tápegység központi eleme, egy speciális szakaszokból álló transzformátor; ez a kialakítás csökkenti a zajt és a mágneses interferenciát.

 

Mono_2 640.jpg

 

A készülék teljes egészében szilárd alumíniumból készült. Az egyedi hűtési rendszer a Momentum sorozat öröksége; a réz és alumínium bordák a legnagyobb terhelés (1500W / 8 ohm) mellett is stabil üzemi hőmérsékletet biztosítanak. Az előlapon található kijelző méretét megnövelték, így az nagyobb távolságból is jól látható. A hátoldalon a gyártó hagyományainak megfelelő módon, csupán egyetlen szimmetrikus XLR csatlakozó, illetve aranyozott kötőhelyek találhatók.

 

Forrás: www.dandagostino.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116993 másodperc.