HOME THEATRE AUDIO DÍJAK - EISA 2018-2019

| 2018. Augusztus 14., Kedd 22:00

Hiába a fantasztikus képminőség, ha nincsenek a házimozi hangrendszerek melyek hozzáteszik a szükséges pluszt, hogy a képek láttán tökéletes moziélményben legyen részünk. A fejlesztő mérnökök idén is a legjobb megoldásokkal leptek meg bennünket...

EISA-Award-Logo-Denon-AVC-X8500H.png

 

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019

Denon AVC-X8500H

 

Denon_AVC-X8500H_web.jpg

 

A Denon zászlóshajó AV-erősítője, azok számára tökéletes, akik a legmagasabb szintű otthoni szórakozást keresik. A tizenhárom külön erősítővel rendelkező készülék, csatornánként 210 W teljesítményt kínál, képes az erős és igényes hangfalak meghajtására, függetlenül attól, hogy 9.1.4-es vagy 7.1.6 rendszerben használják őket. Az AVC-X8500H Dolby Atmos, DTS: X és Auro-3D formátumok kezelésére és 192 kHz/24 bites nagyfelbontású hangfájlok kódolására képes, valamint számos bementet, hálózati és streaming funkciót kínál. A nehézsúlyú konstrukció a hatalmas tápegység, és a csúcsminőségű Audyssey MultiEQ XT32 kalibrációs szoftver segítségével, elképesztő mozis hang előállítására képes. A készülék a versenytársaktól messze eltávolodva, kiváló házimozi élményt biztosít. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Pioneer-VSX-933.png

 

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019

Pioneer VSX-933

 

Pioneer_VSX-933_web.jpg

 

A Pioneer VSX-933 hétcsatornás AV-erősítő kedvező árcéduláját meghazudtolva, egy 7.2 csatornás házimozi rendszer központi elemeként, magas színvonalú szolgáltatásokat kínál,. A fedélzeten megtalálható az objektumalapú Dolby Atmos és DTS: X dekodolás, míg az egyedi “reflex opzimalizáló” eljárás kész a felfelé sugárzó hangszórók kalibrálására, bármilyen környezetben. A nagy teljesítményű és jól megépített VSX-933 több formátum és nagyfelbontású fájlok kezelésére képes, a streaming szolgáltatás kiterjed a Tidal, Spotify és Deezer szolgáltatókra, plusz Chromecast támogatást is kapunk. A problémás hangokat a Pioneer MCACC kalibrációs rendszere finomítja, így a készülék a filmeket és zenét sokkal magasabb szintre emeli, mint ami az ára alapján elvárható lenne. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-KEF-Q-Series.png

 

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

KEF Q Series

 

KEF_Q_Series_web.jpg

 

A KEF Q sorozat évtizedes, legendás múltra tekint vissza, amit most az újabb felhasználók is megtapasztalhatnak. A robosztus, de stílusos kabinetbe a KEF Uni-Q koncentrikus meghajtó legújabb változata került, ami a magas és közép hangokat egy forrásként kezeli, lenyűgöző teljesítményt nyútjva. A Q750 álló hangfalban a megfelelő basszusválasz érdekében az aktív meghajtót, két passzív radiátorral kombinálták. A készülék a Q650c center és Q350 surround hangfalakkal kiegészítve, pontos és hihetetlenül semleges hangszínpadot alkot. Az extra basszust a Kube 12b aktív mélyláda szolgáltatja, míg a Dolby Atmos támogatást kínáló Q50a hangsugárzók biztosítják a verhetetlen 5.1.4 csatornás házimozi hangzást. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Jamo-S-809-HCS--S-810-SUB--S-8-ATM.png

 

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

 

Jamo_S_809_HCS_web.jpg

 

Amikor intelligens és stílusos házimozi rendszerről van szó a Jamo Studio 8 sorozat, mindenre tud megoldást. A két álló hangfalból, centersugárzóból és két polc hangszóróból álló csomag, ideális alapja egy többcsatornás rendszernek, míg az erőteljes S810 SUB ládával növelhető a basszus mértéke. A Jamo S8 ATM felfelé néző hangsugárzó Dolby Atmos frissítést kínál, s tökéletesen integrálható az álló modellekbe. A teljesítmény pontos és jól kiegyensúlyozott; a karcsú és elegáns kabinetek, szürke szövetrácsokat kaptak, együtt egy kíváló 5.1.2 csomagot alkotva, amely legalább olyan jól néz ki, mint ahogyan szól…  ( - )

 

 

 

EISA-Award-Logo-Focal-300IWLCR6-300IW6.png

 

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019

Focal 300IWLCR6 / 300IW6

 

Focal_300IWLRC6-300IW6_web.jpg

 

A Focal 300 In-Wall sorozata elegáns, teljesítményre ható kompromisszumok nélküli megoldást kínál azok számára, akik nem szeretik szobájuk képét hangfalakkal elrontani. Az intelligens szorító mechanizmus megkönnyíti a beépítést, míg a keret nélküli mágneses rácsok, közel láthatatlan felületet eredményeznek. A lenből és üvegszálból készített meghajtók a falban elhelyezve semleges középvonalat, pontos basszust és vokális definíciót biztosítanak, míg a tiszta és élénk harmonikusokat invertált dóm magassugárzó nyútja. A magas és közepes hangszórók teljesítményét kapcsolókkal lehet beállítani. A háromutas 300IWLCR6 hangsugárzók lenyűgöző dinamikát és alacsony fekvenciás választ adnak, míg a kisebb kétutas 300IW6 tökéletes a surround csatornák megszólaltatására. Egyszerűen vágj egy lyukat, pattinsd be és már készen is vagy. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-LG-SK10Y.png

 

EISA SOUNDBAR 2018-2019

LG SK10Y

 

LG_SK10Y_web.jpg

 

A 65” –os és nagyobb televíziókhoz tervezték. Az LG SK10Y Dolby Atmos soundbar, egy izgalmas házimozi megoldás, ami széleskörű hálózati funkciókat, nagyfelbontású hangkompatibilitást, Chromecast támogatást és vezeték nélküli mélysugárzót kínál. A vékony és gyönyörű kialakítású 5.1.2 csatornás modell HDMI csatlakozón keresztül 4K HDR adatátvitelt biztosít, s az LG SPK8-S csomag használatával 7.1.2 csatornás hangszínpaddá bővíthető. A Meridian Audio tervezte audio technológia és az előre beállított EQ módok által támogatott teljesítmény gazdag basszust biztosít, amihez a beépített, felfelé irányított meghajtók hatásos részleteket adnak hozzá. A készülék lenyűgöző házimozi hangzást nyújt, egy jól felszerelt csomagban. ( - )

 

 

 

EISA-Award-Logo-Polk-Audio-MagniFi-MAX.png

 

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019

Polk Audio MagniFi MAX

 

Polk_Audio_MagniFi_MAX_web.jpg

 

A MagniFi Max soundbar barátságos kialakítású és számos szolgáltatást nyújt. A Dolby és DTS dekódolás a Polk Audio szabadalmaztatott “Stereo Dimensional Array” eljárásához kapcsolódik, ami filmezés és zenelejátszás közben is nagy teljesítményt biztosít. A hangbeállítást érintő technológia javítja a párbeszédeket, így azok sokkal érthetőbbé válnak. A vezeték nélkül csatlakozó mélysugárzó erőteljes és jól vezérelt basszust kínál. A HDMI csatlakozó megkönnyíti a telepítést, míg a kedvencek letöltése WiFi vagy Bluetooth segítségével valósulhat meg. Ha mindez nem lenne elég a készülék Google Assistant hangszóróval is összekapcsolható a hangutasítással történő vezérléshez. Ez egy kiváló és sokoldalú all-rounder soundbar. ( - )

 

 

 

EISA-Award-Logo-SVS-SB-4000.png

 

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019

SVS SB-4000

 

SVS_SB-4000_web.jpg

 

Amikor basszus teljesítményről van szó, azonnal hallod és érzed, hogy az SB-4000 öbálló kategóriát jelent. Az SVS 16-Ultra referencia sorozattól kölcsönzött Sledge erősítővel szerelt, lélgezetellállító mélynyomó 4000W csúcsteljesítményre képes. A hosszúlöketű 13,5 hüvelykes meghajtó, egy tömör és zárt doboz belsejébe csavarozva, rendkívüli dinamikát és szubszonikus frekvenciákat képes felszabadítani. A fejlett DSP kifogástalan helyiség korrekciót, teljes parametrikus kiegyenlítést és pontos LFE pozicionálást biztosít. A beállítások a távvezérlő vagy okostelefonos alkalmazás segítségével, könnyen módosíthatók. A maximális SPL –t kínál, masszív lökést és elképesztő mély-frekvenciás megjelenítést, alaposam felrázza az otthonod házimozi hangulatát. ( - )

 

 

 

COMBINED AWARD WITH HT VIDEO & DISPLAY GROUP

 

EISA-Award-Logo-Panasonic-DP-UB9000-series.png

 

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic
DP-UB9000 series

 

Panasonic_DP-UB9000_web.jpg

 

A Panasonic a saját sikeres Blu-ray történetét írja tovább a DP-UB9000 lejátszóval, amely Ultra HD Blu-ray (beleértve a Dolby Vision és HDR10+ szabványt), DVD, CD és nagyfelbontású (DSD) hangfájlok lejátszására alkalmas. A személyre szabott feldolgozás, nagy pontosságú alkatrészek és fejlett felhasználói beállítások biztosítják a teljesítményvesztés nélküli minőséget. A Panasonic felhasználó által beállítható HDR optimalizáló eszköze javítja az UHD HDR10 tartalmak minőségét, míg a prémium sztereó hangélményt 768 kHz/32 bites DAC biztosítja. A DP-UB9000 lenyűgöző dizájnal és építési minőséggel rendelkezik. A dupla rétegű alap és felső lemezek, alumínium váz és egy új, merev meghajtó-mechanizmus biztosítja, hogy a Blu-ray mestere készen álljon a bevetésre. ( - )

 

 

COMBINED AWARD WITH HT VIDEO & DISPLAY GROUP

 

EISA-Award-Logo-Sony-UBP-X700.png


EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

Sony UBP-X700

 

Sony_UBP-X700_web.jpg

 

A Sony a második generációs Ultra HD (4K) Blu-ray lejátszója óta mindent megtesz azért, hogy belépjen az új UHD HDR világba, ugyanakkor az UBP-X700 megépítésével a DVD, Blu-ray és SACD anyagok lejátszásával nem feledkezik meg a múltról sem. A fő kimenet közvetlen a tévéhez küldi a jeleket (HDR10 és Dolby Vision támogatott), míg a második HDMI kimenet csak a hangok továbbítására alkalmas. Nagy bónusz a vezeték nélküli hálózati képesség, amivel elérhetők a Netflix és YouTube szolgáltatók, de a nagyfelbontású DLNA lejátszás sem lehetetlen számára. Minden 4K tévéhez Ultra HD Blu-ray lejátszót kellene társítani és nagyfelbontású videojelet, ami a Sony UBP-X700 kiváló árának köszönhetően már nem is annyira lehetetlen. ( - )

 

 

COMBINED AWARD WITH IN-CAR

 

EISA-Award-Logo-Morel.png


EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019

Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

Morel_Virtus_Nano_Integra_602_web.jpg

 

A Morel Integra meghajtót nehezen hozzáférhető, szűkebb helyekhez tervezték. A termék különböző neveken autós hangrendszerekben és falon belüli hangsugárzókhoz is használható. A csekély, mindössze 0.67 hüvelyk (17 mm) beépítési mélységnek köszönhetően a meghajtót falon belül, egyszerűen kerethez kell rögzíteni. Az ‘Endumax’  többrétegű szendvics, kúp geometriával rendelkezik, mellette 2.1 és 1.1 hüvelykes tekercsekket szerelt ‘Acuflex’ lágy dóm magassugárzó biztosítja a pontosságot és a kontrollt. A hangfal a mély- és magassugárzóhoz is ugyanazt a mágnest használja, amivel a készítők nemcsak helyet takarítanak meg, hanem szinte tökéletes fázis sorrendet biztosítanak. Ez a Zero-Point kettős koncentrikus technológia szavatolja, hogy a korlátozott hely ne befolyásolja a hangminőséget. ( - )

 

 

 

( - )

 

------------------------------  

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

AZ EISA DÍJAK TELJES LISTÁJA 2018-2019

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019                
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

ht_logo.png  

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

video_logo.jpg

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

foto_logo.png 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

mobil.png 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

incar_logo.png 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN: www.eisa.eu

 


 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118846 másodperc.