HOME THEATRE AUDIO DÍJAK - EISA 2019-2020

| 2019. Augusztus 14., Szerda 22:00

A házimozi sohasem megy ki a divatból sőt, a gyártók évről-évre újabb megoldásokkal állnak elő, hogy komfortosabbá tegyék az otthoni szórakozást a vevők számára. Az idei díjazottak között minden igényt kielégítő termékskálát találhatunk...

 

EISA Home Theatre Audio Awards 2019-2020

 

 

EISA-Award-Denon-AVR-X2600H.pngDenon_AVR-X2600H_web.jpg

EISA AV RECEIVER 2019-2020

Denon AVR-X2600H

 

Könnyen használható és nagy teljesítményt kínál a megfizethető Denon AVR-X2600H modell. A készülék támogatja a Dolby Atmos, DTS: X és virtuális magasság technológiákat, így a 7.2 csatornás receiver frissítést biztosít a klasszikus házimozi rendszerekhez. A rendelkezésre állnak a hagyományos Denon szolgáltatások, köztük a HEOS multiroom streaming funkció és a felhasználóbarát Setup Assistant, de az AirPlay 2 és eARC kompatibilitást is megkapjuk. A készülék kezeli a Buetooth fejhallgatókat, de olyan előremutató funkciók is helyet kaptak, mint a játékkonzolok használatát segítő HDCP 2.3 vagy az ALLM (Auto Low Latecy Mode) opciók. A hangutasításokat az Apple Siri és Google Assistant kezeli. A legfontosabb azonban, hogy az AVR-X2600H remek teljesítményű előadó függetlenül attól, hogy mozi vagy kedvenc zenék vannak terítéken.

 

 

 

 EISA-Award-DALI-OBERON-Series.pngDali_OBERON-Series_web.jpg

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

DALI OBERON Series

 

A DALI Oberon termékcsalád bizonyítja, hogy a skandináv dizájn és vonzó hangélmény házasítása győztes ajánlatnak számít. Az ultra-kompakt OBERON 1 és kisméretű OBERON 3 polc hangfalak, a karcsú OBERON 5 és zászlóshajó OBERON 7 álló hangsugárzót tartalmazó sorozat vonzó külsővel rendelkezik és kiemelkedő teljesítményt kínál, ráadásul az OBERON On-Wall és VOKAL centersugrázókkal lenyűgöző és megfizethető házimozi szett hozható létre. A csúcskategóriás EPICON és RUBICON sorozattól örökölt meghajtó technológia, s a DALI SMC mágneses rendszere zene és filmek esetében is jutalmaz, kiegyensúlyozott és meggyőző prezentációt biztosít. Ez a sorozat jól néz ki és nagyszerűen szól...

 

 

 

EISA-Award-Focal-Astral-16.pngFocal_Astral16_web.jpg

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020

Focal Astral 16

 

Tizenkét csatornás erősítés és tizenhat csatornás feldolgozás jellemzi a FOCAL Astra 16 egydobozos megoldását, amely átfogó beállítási lehetőségeket és referencia szintű teljesítményt biztosít a prémium színházi rendszerek számára. Az alapot, egy 200W teljesítményű D-osztályú erősítő fokozat biztosítja függetlenül attól, hogy intenzív Dolby Atmos, DTS: X, AURO 3D vagy surround formátum megszólaltatására van igény. A teljes hangtartomány optimalizálásáról, illetve a helyiség korrekcióról a Dirac Live EQ gondoskodik. A készülék rendkívüli rugalmasságot kínál. A hangmérnökök biztosan értékelik majd a többzónás képességeket, intelligens vezérlőrendszerekkel való integrációt, távfelügyeleti lehetőségeket és 4K HDMI implementációt, míg a végfelhasználóknak csak a kifejező, részletekben gazdag és mindent betöltő hangélmény marad.

 

 

 

EISA-Award-Arendal-Sound-1723-Monitor-S-THX-5.pngArendal_1723-Monitor-S-THX-5.1_web.jpg

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

 

Az Arendal Sound THX tanúsítvánnyal rendelkező, többcsatornás csomagja könnyen elhelyezhető hangfalakból áll és kiváló teljesítményt kínál. A kétutas 1723 Monitor S THX állványos hangfal 6,5 hüvelykes közepes meghajtóval és hullámvezetővel ellátott magassugárzóval rendelkezik, transzparens hangot, kiváló diszperziót és extrém dinamikát kínál. A nagyszerű teljesítményt az Arendal Sound Tri-Axial Surround S THX centersugárzó is hozza, amely kiterjedt hátsó hangteret képes létrehozni. A drámai, mély basszusokról az 1723 Subwoofer 2 gondoskodik, a feszes mélyhangok  a 13,8 hüvelykes push-push meghajtónak és 1 kW teljesítményű erőműnek köszönhető. A tervezés és a kivitelezés ebben az árkategóriában nagyszerű.

 

 

 

EISA-Award-SVS-SB-3000.pngSVS_SB-3000_web.jpg

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020

SVS SB-3000

 

Az SVS SB-3000 mélyláda a felsőkategóriás modellek teljesítmény szintjét hozza le, egy megfizethető árszintre. A kompakt, zárt kabinetben újonnan tervezett 13,5 hüvelykes meghajtó és 800W teljesítményű Sledge DSP erősítő található. Ez a dedikált mélynyomó sebesség, dinamika, vezérlés tekintetében is kiemelkedően teljesít. A filmek valósággal ütnek, míg a zenék lejátszásakor kicsit visszafogottabb basszust kapunk. Az SVS Bluetooth vezérlő alkalmazása paraméteres EQ-t biztosít a teljesítmény hallgatószobához igazításához, előre beállított értékek kiválasztásával. Akinek fontos a teljesítmény és rugalmas opciókat keres, nehezen fog ellenállni az SB-3000 modellnek.

 

 

 

 EISA-Award-NAD-M10.pngNAD_T-758-V3_web.jpg

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020

NAD T 758 V3

 

Prémium szolgáltatások megfizethető áron, ez a NAD T758 V3 AV készüléke. A hét csatornás Dolby Atmos/DTS: X modell külső erősítéssel 7.1.4 rendszerré bővíthető, kapunk egy Dirac Live helyiség-korrektort, plusz elérhető a NAD MDC (Modular Design Construction), ami a későbbi bővítést és frissítést könnyíti meg. A BluOS integráció hozzáférést biztosít a streaming zenei platformokhoz, támogatja az MQA lejátszást és multiroom kompatibilitást kínál a Bluesound termékekkel. A receiver teljesítménye naturalista és kifinomult, hangzása a PowerDrive erősítésnek köszönhetően kellően ütős, amit filmezés és zenelejátszás során is biztosít.

 

 

EISA-Award-Sennheiser-AMBEO-Soundbar.pngSennheiser_AMBEO-Soundbar_web.jpg

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020

Sennheiser AMBEO Soundbar

 

A Sennheiser a bemutatkozó soundbarokkal alaposan átírta az immerzív hangrendszerek szabálykönyvét. A Dolby Atmos, DTS: X és a saját fejlesztésű AMBEO 3D támogatású eszköz feljavítja a sztereó és 5.1 tartalmakat. A rugalmas egydobozos rendszer, bármely forrásból filmszerű élményt kínál, A tizenhárom meghajtó, köztük hat 4 hüvelykes mélynyomó és két felfelé sugárzó egység, meglepően realisztikus hangzást biztosít, határozott csúcsokkal és falrengető basszusokkal. A Sennheiser mikrofon segít a helyiség kalibrációban és pontos prezentációban. A készüléken elhelyezett három HDMI bemenet, egy eARC támogatású kimenet, Bluetooth és Chromecast, valamint hálózati képességek lehetővé teszik, hogy az AMBEO Soundbar hubként működjön, aminek használatát okostelefon-alkalmazás könnyíti meg. A legfontosabb, hogy akik eddig hallották ezt a modellt, sosem felejtik el...

 

 

 

EISA-Award-LG-SL8YG.pngLG-SL8YG_web.jpg

EISA SOUNDBAR 2019-2020    

LG SL8Y (SL8YG)

 

A negyvenkilenc hüvelykes, vagy nagyobb tévékhez tervezett LG SL8YG célja, moziélményt csempészni a nappaliba. A 3.1.2 csatornás rendszer, egy okosan tervezett, jó megjelenésű soundbart és vezeték nélküli mélysugárzót tartalmaz. A készülék Dolby Atmos és DTS: X dekódolásra képes, ezen felül a Meridian Audio által fejlesztett DSP biztosítja a hibátlan hangzást. A készülék dinamikus teljesítményt kínál, opcionális vezeték nélküli hangszórókkal 5.1.2 kiosztású rendszerré bővíthető, Bluetooth vagy Chromecast használatával zenelejátszásra is alkalmas. További funkciók közé tartozik a HDMI csatlakozás, ami lehetővé teszi a 4K HDR források használatát, illetve a Google Assistant, amely hangvezérlést és az intelligens rendszerek integrációját teszi lehetővé. Ez egy kiváló, sokoldaló készülék.

 

 

 

EISA-Award-DALI-KATCH-ONE.pngDali_Katch_One_web.jpg

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

 

Miként tehető jobbá a DALI KATCH vezetékmentes hangsugárzója? A méret növelésével és szolgáltatások bővítésével a tévé függők és a zenerajongók is célkeresztbe kerültek. A DALI KATCH ONE falra szerelhető, de opcionális lábakat is kapott. A stílusos házba tíz meghajtós tömb, 4x50W teljesítményű erősítő és DSP került. A készülék HDMI ARC, digitális optikai csatlakozón, vagy aptX Bluetooth kapcsolaton keresztül erős, de árnyalt basszust és kiváló hang/párbeszéd tisztaságot kínál, széles sztereó hangkép mellett, ami beépített EQ módokkal befolyásolható. A berendezés a DALI kompakt távirányítójával könnyen kezelhető, elegáns és kifinomult, kétcsatornás hangrendszer.

 

 

 

EISA-Award-Pioneer-UDP-LX500.pngPioneer_UDP-LX500_web.jpg

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020

 (közös Házimozi Video & Dislplay Expert Group díj) 

Pioneer UDP-LX500

 

Az UDP-LX500 sokoldalú, számos szolgáltatást kínáló modell. Nem csupán az egyik legmodernebb Blu-ray lejátszó, hanem csúcskategóriás audió lejátszó is amivel könnyedén feljavítható egy házimozi rendszer. Videó oldalon megtalálható a HDR10+ és Dolby Vision támogatás, dinamikus HDR formátumok kezelése a metaadat információkkal együtt. Az audiofilek a CD, SACD és DVD-Audio kompatibilitásnak örülhetnek, de a nagy felbontású DSD állományok támogatása sem maradt ki. A hangminőség pontos és részletes, míg az UHD lemezek tűéles és színpontos megjelenítéssel kápráztatnak el. A készülék prémium jellege a tervezésen és kivitelezésen is látszik, csendesen működik és gyönyörű, így sosem kell elrejteni szem elől...

 

 

 

EISA-Award-IsoTek-SMART-Delta.pngIsoTek_Smart-Delta_web.jpg

EISA AV ACCESSORY 2019-2020

(közös HTV és H-Fi EG díj)

IsoTek SMART Delta

 

Minden házimozi rendszernek szüksége van többek között energiára, de csupán a tiszta energia biztosítja az összes komponens (hang és kép) legjobb teljesítményét. Az IsoTek SMART Power termékcsaládja ezt a többletet kínálja, tisztítja az elektromos ellátást, csökkenti a zajt, s védelmet nyújt a tüskék és túlfeszültség ellen. A vezérlés LAN vagy WiFi segítségével is megoldott, beállítható a be- és kikapcsolási sorrend, címkézhetők az egyes kimenetek, s akár telefon alkalmazáson keresztül is felügyelhető a rendszer. A készüléket nem véletlenül hívják “SMART”-nak, ugyanis a rendszer teljesítményére gyakorolt hatása lenyűgöző.

 

 

 

 

( - )

 

------------------------------  

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

AZ EISA DÍJAK TELJES LISTÁJA 2019-2020

 

HI-FI EXPERT GROUP    


EISA ACTIVE STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
ELAC Navis ARB-51

 

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020
Naim Audio Mu-so 2nd Generation

 

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020
Rotel A11

 

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020
Pro-Ject X1

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020
Monitor Audio Gold 100

 

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020
Marantz Melody X (M-CR612)

 

EISA DAC 2019-2020
Chord Electronics Qutest

 

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020
Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

 

EISA HEADPHONE 2019-2020
Focal Elegia

 

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020
IsoAcoustics GAIA

 

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020
Hegel H390

 

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF R11

 

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020
Bowers & Wilkins 603

 

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020
NAD M10

 

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

 

EISA STREAMING DAC 2019-2020
Mytek Brooklyn Bridge

 

EISA TURNTABLE 2019-2020
MoFi UltraDeck+M

 

EISA WIRELESS STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF LSX

 

COMBINED WITH HT AUDIO/HT VIDEO EXPERT GROUP


EISA AV ACCESSORY 2019-2020

IsoTek SMART Delta

 

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

 

EISA AV RECEIVER 2019-2020
Denon AVR-X2600H

 

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
DALI OBERON Series

 

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020
Focal Astral 16

 

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

 

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020
SVS SB-3000

 

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020
NAD T 758 V3

 

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020
Sennheiser AMBEO Soundbar

 

EISA SOUNDBAR 2019-2020
LG SL8

 

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

 

COMBINED WITH HI-FI/HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP     

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  

 

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

 

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP                         

 

EISA 8K TV 2019-2020
Samsung QE82Q950R

 

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020
Philips 55OLED804

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W2700

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W5700

 

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020
Philips 65OLED984

 

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020
LG OLED65E9

 

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9010 

 

COMBINED WITH HI-FI/HT AUDIO EXPERT GROUP          

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT AUDIO EXPERT GROUP     


EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP       

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP             

 

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020
Fujifilm X-T3

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020
Panasonic LUMIX DC-S1R

 

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

Canon EOS RP

 

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

 

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020
Fujifilm GFX100

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020
Nikon Z 6

 

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020
Sony Cyber-shot RX100 VI

 

EISA LENS INNOVATION 2019-2020
Canon RF 28-70mm F2L USM

 

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020
Sony Real-time Eye AF

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020
Skylum Luminar

 

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 135mm F1.8 GM

 

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020
Canon RF 50mm F1.2L USM

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Canon RF 24-105mm F4L IS USM

 

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Canon EF 600mm f/4L IS III USM

 

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports

 

EISA WIDEANGLE PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 24mm F1.4 GM

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

 

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020
Huawei P30 Pro

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  


EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP           

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020
OnePlus 7 Pro

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020
Xiaomi Redmi Note 7

 

EISA BEST EARBUDS 2019-2020
JBL Reflect Flow

 

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
Sony WH-1000XM3

 

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
JBL LIVE 650BTNC

 

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020
Xiaomi Mi Scooter Pro

 

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020
Honor 20 Pro

 

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020
LG XBOOM Go PK7

 

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020

JBL PartyBox 100

 

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020
OnePlus Bullets Wireless 2

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP   

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020

Huawei P30 Pro

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

 

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2019-2020
KENWOOD DMX8019DABS

 

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2019-2020
Brax DSP

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2019-2020
ESX QE1200.4

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Morel Elate Carbon 603

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2019-2020
Ground Zero GZPW 10SQ

 

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2019-2020
Alpine PWD-X5

 

EISA IN-CAR DASHCAM 2019-2020
Alpine DVR-F800PRO

 

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2019-2020               
Eton Core S3

 

EISA IN-CAR INNOVATION 2019-2020
Zapco HDSP-Z16V

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN: www.eisa.eu

 

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.441356 másodperc.