Sztereó MagazinIgazi gamer monitor a Philipstől – Philips 436M6VBPAB

Sztereó Magazin | 2018. Július 06., Péntek 07:00

2018-ban a videojátékok kapcsán már elvárás a 4K felbontást és HDR (High Dynamic Range) technológia, amihez a Philips most megalkotta a tökéletes képmegjelenítőt, a Momentum 436M6VBPAB képében.

Philips monitoros az egyre szélesedő videojátékos tábort vette célba és elkészítette számukra a legtökéletesebb élményt biztosító Philips 436M6VBPAB készüléket, ami a konzoljátékosok érdekeit szem előtt tartva a biztosítja a kellő felbontást, valamint a megfelelő feldolgozási sebességet.

 

A Philips Momentum monitor szériája a legtökéletesebb szórakozást igyekszik megteremteni, a legalacsonyabb késés és a felhasználói igények kielégítése mellett. A Philips Momentum 436M6VBPAB az első olyan készülék, amit a konzol játékosok igényeihez igazítottak. Jelenleg ez képes a legtökéletesebb otthoni szórakoztató élményt biztosítani.

 

436M6VBPAB_00-IMS-hu_HU.jpg

 

A normál televíziókkal szemben, ezentúl az igazi gamerek már fittyet hányhatnak a korábban felmerülő technikai problémákra és átadhatják magukat a tökéletes játékélménynek. Mindezt a Philips Momentum esetében a stabil képfrissítés, tökéletes képminőséggel és a legújabb technológiák alkalmazásával sikerült elérniük, ráadásul lenyűgöző dizájn mellett. Ezzel egy új korszak kezdődik a konzoljátékok világában.

713JdaeNQhL._SL1500_.jpg

Tökéletes látvány: A Philips Momentum 436M6VBPAB VA panelje 4K UHD (3840x2160 pixel) felbontásra képes, nem kevesebb, mint 43 colos méretben. A megdöbbentő képminőséget a felbontáson túl, Ultra Wide-Color technológiával teremti meg, szavatolva a tökéletes színspektrumot. Nem maradhatott le a palettáról a prémium készülékekben alkalmazott innovatív félvezető technológia, a Quantum Dot sem. A 436M6VBPAB paramétereiben megfelel VESA DisplayHDR™ 1000 szabványnak, így a végeredmény élénkebb, valósághűbb, részletgazdagabb kép, gazdag fényerő mellett.

 

436M6VBPAB_75-A1P-global-001.jpg

 

Zökkenőmentes élmény: A Philips legújabb monitora az Adaptive Sync technológiával igyekszik összehangolni a kijelző frissítési sebességét az eszközökről érkező renderelt kép frekvenciájával. Ezzel próbálja megszüntetni a rossz képpárosításokból fakadó akadozásokat, az input lag minimalizálásával pedig minimálisra csökkenti az eszközök és a monitor közötti jelátviteli időt. A végeredmény simább, élvezetesebb élmény és villámgyors vizuális visszacsatolás még a gyorsabb játékok esetében is. A fellépő pixel túlvezérlést a SmartResponse technológia gátolja, ezzel pedig a szellemképek és elmosódások is kikerülnek a képből.

 

436M6VBPAB_75-MI1-global-001.jpg

 

Szórakoztatás mesterfokon: A videojátékokon túl a Momentum 436M6VBPAB a filmekkel kapcsolatosan is csodákra képes. Ambiglow Lighting még immerzívebbé teszi a mozizást. A készülék körül dinamikus fényjátékot képez, ami kiterjeszti a határokat, a képernyő további teret hódít és maximalizálja az élményt. A televízió processzora folyamatosan dolgozik, hogy a megjelenített képhez hangolja a színjátékot, a megfelelő fényerő mellett. Hangzás tekintetében a DTS Sound veszi le a felhasználót a lábáról, amit két 7 watt teljesítményű sztereo hangszóró biztosít.

 

philips-436M6VBP_VBRAB_f-image-R.jpg

 

Praktikus funkciók: A Momentum 436M6VBPAB kijelzőt ellátták egy Philips EasyLink távvezérlővel is, melynek különlegessége, hogy képes egyszerre több eszközt is vezérelni. A monitornak egyébként csatlakozások területén sincs szégyenkezni valója, az USB-C és USB 3.0-ás elosztó mellett felvértezték DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort és HDMI 2.0 bemenetekkel is.

 

Termékinformációk: https://www.philips.hu/c-p/436M6VBPAB_00/momentum-4k-hdr-kijelzoe-ambiglow-technologiaval

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.144378 másodperc.