Sztereó MagazinIsotek Mini Mira - Hálózati takarító

Sztereó Magazin | 2017. Július 25., Kedd 08:00

Az Isotek a Mini Mira-val egy tökéletes hálózati zavarszűrőt kínál azok számára, akik igényesek otthoni rendszerük működésére és kedvenc zenéiket a gyakran előforduló és sokszor hallható elektronikus zavarok nélkül szeretnék hallgatni.

Akár hangszóróból jövő audió jelekről, akár televízióból vagy projektortól származó képi jelekről van szó, a lényeg mindig ugyanaz: hálózati áramra van szükségünk. Az ördög pedig a részletekben rejlik: a hálózati áramot érintő minden egyéb impulzus (pl. kapcsolóüzemű tápegység, rádiójelek, hajszárító) megzavarhatja ezeket az audió-és képszignálokat.  Vagyis legrosszabb esetben nem számít, hogy milyen csúcskategóriás AV készülékünk van, ha zavart az áramellátás, zajos kép és hanghiba lesz az eredmény. De nincs ok a pánikra, hiszen van megoldás.

mini-mira-large 640x500.jpg

 

IsoTek Mini Mira

 

A szerkezet egy kimondottan házimozizásra optimalizált hálózati zavarszűrő. Tulajdonképpen kívülről egy két dugaljas fémdoboznak néz ki. Ügyesen elrejthető a tévékészülék mögött és két eszközt is csatlakoztathatunk rá. Az egyik lehet maga a tévé vagy a projektor, a másik pedig egy audio komponens. A Mini Mira belsejében speciális filter áramkörök rejlenek, melyek a hálózati áramban fellépő esetleges zajokat optimálisan kiszűrik, így kivédhetőek a képhibák az LCD, LED OLED, plazma vagy akár régi képcsöves készülékeknél is. A gyártó szerint a rádiójeleknél keletkező interferenciát 40 dB-ig is képes elnyomni.

 

IsoTek Mini Mira 640x500.jpg

 

Gyakorlatban

 

A Mini Mira robosztus felépítése már fém dobozának a kialakításán is látszik, és ez rejti az igényesen kivitelezett szűrőket, illetve a két biztonsági földelt aljzatot is. Hogy a csatlakoztatott kábelek ne mozgassák el, a doboz a rajta lévő csavarhelyek segítségével a padlóhoz vagy TV állványhoz is rögzíthető.

Ez a speciális szűrő a gyakorlatban igazi takarító szerepet tölt be. Ideális körülmények között, például a délelőtti vagy a késő esti nyugalmasabb időszakokban, amikor a televízió hang és képminőségét gyakorlatilag semmi nem zavarja, nem kell aktívan beavatkoznia a filternek. Viszont amikor az áramellátásban egyéb természetes használat miatt (pl. lámpakapcsolás, hajszárító, sütő) „zavar” keletkezik, a Mini Mira akcióba lép, és semlegesíti azokat.

 

Isotek Mini Mira practice 640x800.jpg

 

Ajánlás

 

Kipróbáltuk, és valóban hinni lehet a gyártónak, a Mini Mira kiválóan alkalmas házimozi rendszerünk zavartalan működésének a támogatására. Az optimális hang és képminőség megőrzése mellett, gondoskodik készülékeink hosszabb élettartamáról is. Tökéletes takarító…

isotek-mini-mira-kicsi 640x500.jpg

 

Röviden és velősen

plus-4-16.gif  Kimondottan video jelekhez tervezett szűrő

plus-4-16.gif  Visszafogott kidolgozás

plus-4-16.gif  Kompakt méretek

 

 

Somfai Gábor

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118540 másodperc.