Sztereó MagazinItt a BeoVison Eclipse tévé exkluzív kiadása

Sztereó Magazin | 2018. Március 06., Kedd 22:00

A gyártó tavaly mutatta be az első OLED tévékészülékét. A javarészt LG technológiára építkező televízió különlegessége a nagy teljesítményű beépített hangprojektor, amit a közelmúltban új ruhába öltöztettek…

BeEclipseOak_5 640.jpg

 

A BeoVision Eclipse az OLED panel kínálta, tökéletes színhűség mellett, kiváló hangminőséget nyújt. A beépített 450W teljesítményű, három csatornás hangprojektor a legerősebb hangkeltő a piacon. A hangsugárzóra többek között, beszéd-optimalizált középcsatorna, valamint erőteljes sztereó teljesítmény jellemző. A projektor eddig is számos borítással volt rendelhető (alumínium, szövetek), azonban nemrég, egy újabb alapanyag is a kínálatba került.

 

BeEclipseOak_6 640.jpg

 

A tölgyfa kiemelten fontos szerepet játszik a vállalat életében. Számos termék esetében használják ezt a tetszetős, természetes alapanyagot. A borítás elkészítéséhez, vékonyra vágott lapokat használtak, amiket gőzöléssel formáztak és speciális ragasztóval illesztettek egymáshoz. A burkolathoz nem használtak fémet, így az semmilyen negatív hatást nem gyakorol a hangminőségre. Az áprilistól megvásárolható, exkluzív kiegészítő természetesen nem olcsó mulatság, hiszen csak a tölgyfa borításért 1300 eurót kér a gyártó.

 

Forrás: www.bang-olufsen.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.143063 másodperc.