Sztereó MagazinItt az iFi Audio új hordozható fejhallgató-erősítője

Sztereó Magazin | 2018. Október 10., Szerda 15:00

A vállalatot mindössze hat éve alapították, azonban a brit manufaktúra termékei máris több neves díjat elhódítottak. A társaság persze nem üldögél az elismeréseken, legújabb fejhallgató-erősítőjük már a következő generációt képviseli...

Az EISA-díjas xDSD erősítő / DAC után tovább bővül a legújabb technológiákat használó X-sorozat. Az xCAN elnevezésű eszköz a micro iCan SE és nano iCan mobil-erősítők helyét veszi át. Az újdonság szimmetrikus dual-mono topológiára építkezik, kiváló hangminőséget és kivételes Bluetooth kapcsolatot biztosít. A burkolat alatt egyedi SoC (System on Chip) és ESS Sabre Hyperstream DAC kapott helyet. Előbbi jellegzetessége, hogy kizárólag a vételért felelős (nincs átalakítás és erősítés); az aptX és AAC kódeket támogató rendszerchip, mindkét vezető mobil operációs rendszert (iOS és Android) tökéletesen kezeli.

 

xCan_640.jpg

 

A készülék több szimmetrikus ki és bemenetet kínál, így rendkívül rugalmasan használható. Az analóg hangerőszabályzóhoz, digitális CyberDrive vezérlést társítottak, míg az erősítést a saját fejlesztésű OV4627 erősítő chipre (4 csatorna) bízták. A készülék elsőként kapta meg az alacsony frekvenciás korrekciót végző, második generációs (Xbass II) technológiát, ami hozzájárul a természetesebb basszus reprodukcióhoz. Az újdonság USB-C konnektoron keresztül tölthető, egyhuzamban tizenkét órányi üzemidőre lehet számítani.

 

Forrás: www.ifi-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.415448 másodperc.