Sztereó MagazinJó áron vihető a Brainwavz Alara síkmágneses füles

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 22., Vasárnap 16:00

A gyártó a legújabb síkmágneses technológiát használta, ezért a készülék jobb dinamikával rendelkezik és nagyobb frekvencia-tartomány kezelésére képes, mint az átlagos dinamikus meghajtóval szerelt modellek...

brainwavz-alara-640.jpg

 

A BRAINWAVZ ALARA (217.990 Ft) fejhallgató építési minőségére nem lehet panasz, ugyanis a gyártó gondosan válogatott prémium alapanyagokból dolgozott. A masszív, több fokozatban állítható fejpánt szorítóereje hosszabb távon sem kényelmetlen, míg a nagy méretű fülpárnák a nagyobb hallószervet is képesek kényeztetni. A leválasztható zsinórra szőtt harisnya került, a kábel végeken TRS (3,5 mm) csatlakozók találhatók. Az utaztatást kemény tok könnyíti meg.

 

brainwavz-alara-2 640.jpg

 

A nyitott kialakítású, síkmágneses meghajtókkal rendelkező készülék nagyobb teljesítményt kínál a dinamikus társaknál, ugyanakkor kisebb torzítás mellett dolgozik. Ugyan a síkmágneses fülesek hasonló elven működnek, mint a dinamikus átalakítóval szerelt modellek a mágnesek nagyobbak az átlagosnál, hogy lefedhessék a vezető teljes felületét. Cserébe jobb térleképezést és határozottabb sztereó képet kapunk. Az Alara 10 Hz-40kHz közötti tartomány kezelésére képes, 94 dB (1 mW) érzékenység mellett. A meghajtók munkáját a nyitott kialakítás segíti, hátrányként meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a külvilágot nem tudjuk kizárni, így ez a modell inkább azok számára lehet érdekes, akik otthonuk kényelmében hallgatják kedvenceiket.

 

Forrás: www.brainwavzaudio.com/products/alara

 

A modell hazai forgalmazója a MUZIX Group.

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.291140 másodperc.