Sztereó MagazinJönnek az Elipson, Tangent és Eltax ATMOS hangsugárzók

Sztereó Magazin | 2018. Június 09., Szombat 19:00

A három márka közös jellemzője, hogy mindegyik a francia AV Industry birtokában van. Az anyavállalat a közelmúltban jelentette be, hogy mindegyik márka kínálatát Dolby ATMOS hangsugárzókkal bővíti…

EpsilonAtmos_640.jpg

 

Az Elipson Prestige Facet 6ATM ATMOS (349 font) elnevezésű hangsugárzó a Prestige Facet modellek örökségét hordozza, de azért vannak változtatások. A doboz továbbra is MDF lapokból készül, amelyre fehér vagy fekete burkolat kerül. Maradt a jól ismert lágy dóm magassugárzó (25 mm) és a jellegzetes, bordázott szilikon gyűrűvel övezett mélyközép (140 mm) meghajtó, azonban az egységeket a kedvezőbb reprodukció érdekében ezúttal megcserélték.

 

TangentAtmos_640.png

 

A Tangent Spectrum XATM (249 font) a gyártó Spectrum termékcsaládját egészíti ki. Az újdonság természetesen rendelkezik a Dolby Laboratories hitelesítő engedélyével, és tökéletesen képes reprodukálni a rábízott effekteket. A fehér és fekete színben megvásárolható készülék koaxális meghajtóval rendelkezik, amely egy 19 mm-es magassugárzót, valamint egy 130 mm-es mélyközép egységet tartalmaz.  

 

EltaxAtmos_640.jpg

 

Végezetül néhány szó az Eltax Monitor Atmos (149 font) hangsugárzóról, amely egy teljesen belépőszintű megoldás. A készülék MDF lapokból szerelt, zárt dobozában is koaxális meghajtó (19 /120) kapott helyet, amely egyszerű, ám hatékony megoldás a kezdő házimozi szettek kiegészítésére. Ez a készülék kizárólag fekete változatban érhető el.

 

Forrás: www.elipson.com www.tangent-audio.com www.eltax.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121402 másodperc.