Sztereó MagazinJótékony célra megy az LSTN Sound bevétele

Sztereó Magazin | 2018. Július 16., Hétfő 20:00

A vállalat a Starkey Hearing Alapítvánnyal szorosan együttműködve, rászoruló emberek hallókészülékeinek beszerzésére fordítja a termékek eladásából származó hasznot. Az LSTN a zene erejével szeretné megváltoztatni ezeknek az embereknek az életét...

Az LSTN prémium kivitelű eszközöket készít, amelyek építéséhez többek között valódi fát használnak. A kínálat különböző fej- és fülhallgatókból, vezeték nélküli hangsugárzóból és kiegészítőkből áll. A gyártó célzottan törekszik arra, hogy az eszközök lehetőség szerint fenntartható és újrahasznosítható anyagokból készüljenek.

 

LSNT_Tr 640.jpg

 

A gyártó legütősebb ajánalata a TROUBADOUR (64.900 Ft) elnevezésű, vezeték nélküli fejhallgató, ami zebrafa és juharfa változatokban érhető el. A készülék vegánbőrrel bélelt fejpánttal rendelkezik, így hosszabb távon is kényelmes viselet; a kiváló hangélményért 40 mm-es neodímium meghajtók felelnek. A fejhallgató Bluetooth 4.1 technológiával dolgozik, ami harminc méterig biztosítja a vételt; a beépített mikrofon hívások fogadását is lehetővé teszi.

 

LSNT_Fill 640.jpg

 

Nem kevésbé stílusos megjelenésű a FILLMORES fejhallgató, amely vezetékes (34.900 Ft) és vezeték nélküli (44,900 Ft) változatban is megvásárolható. A készülék akusztikus jellemzők tekintetében a nagyobb modellt idézi, eltérés a kerek hangszórókamra és műanyag burkolattal ellátott váz. Ezek a modellek összecsukhatók, így utazás közben kisebb helyet foglalnak, a vezetékes változat pedig lecsatolható kábelt kapott.

 

Bolt-tile 640.jpg

 

A csapat a fülhallgatók esetében sem enged a minőségből, számos jól összerakott füles található a kínálatukban. A BOLT (34.900 Ft) egyedi hangolású meghajtókat dolgoztat és a legfejlettebb vezeték nélküli technológiával rendelkezik. A készülék ellenáll a nedvességnek (IPX4), nyakpántos kialakítású és tíz órás üzemidőt kínál. A BOWERY (17.900 Ft) vezetékes füles cseresznye, ébenfa és zebrafa kivitelben vásárolható meg. A csodaszépen megmunkált burkolat alatt 8 mm-es meghajtók lapulnak; a csavarodás mentes kábelen mikrofon és in-line vezérlő kapott helyet. Az AVALON (17.900 Ft) a gyártó legkisebb modellje, cseppálló bevonattal ellátott bambuszból készült, akusztikus jellemzők és kényelem tekintetében megegyezik a korábbi eszközökkel. A WEMBLEY (34.900 Ft) könnyű, lekerekített kamrát kapott; a gumival bevont kábelek bambusz vagy diófa házba csatalakoznak. A kábelbe integrált mikrofon megkönnyíti a telefonhívások kezelését, míg a hangerőszabályzó segítségével teljes mértékben kontroll alatt tartható a lejátszás.

 

A-SATELLITE_640.jpg

 

A SATELLITE (34.900 Ft) elnevezésű Bluetooth hangkeltőt a vállalat első, Vintage névre keresztelt eszköze ihlette. A készülék nagyon szép és stílusos, valódi fából (cseresznye, dió vagy zebrafa) van; a burkolat alatt 40 mm-es meghajtó dolgozik. Az apróság 5W teljesítményre képes, tíz órát bír egy töltéssel, kihangosítóként vagy multimédiás hangszóróként egyaránt jól használható. A készüléken USB és audio konnektor is található.

 

Forrás: www.lstn.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.352587 másodperc.