Sztereó MagazinKedvező árfekvésű fejhallgatót készített a JBL

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 07., Kedd 15:00

A gyártó kellemes megjelenésű fülese hangélmény és szolgáltatások tekintetében is többet kínál, mint ami kinézhető belőle. Az összehajtható készülék tiszta hangzást, aktív zajcsökkentést és különböző kényelmi funkciókat kínál, rendkívül korrekt áron.

jbl_1 640.jpg

 

A JBL TUNE 6000BTNC (29. 990 HUF) masszív műanyagból készült. A megfelelő kényelmet a vastagon párnázott fülkagylók biztosítják, amik önmagukban is remek hangszigetelők. Ezt azért érdemes megjegyezni, mert a készülék aktív zajcsökkentő technológiát is használ, amit bekapcsolva egészen intim hallgatási környezetet biztosíthatunk magunknak.

 

jbl_5 640.jpg

 

A vezeték nélküli üzemmódot Bluetooth 4.1 kapcsolat biztosítja, de természetesen a füles vezetékes módban is használható. A beépített 640 mAh kapacitású akkumulátor aktív zajcsökkentés mellett tizenkét órás üzemidőt biztosít, zajcsökkentő nélkül huszonkét, míg vezetékes üzemmódban (Bluetooth használatával) harminc órára módosul ez az érték. A hívások bonyolítását a fülkagylókba szerelt mikrofon és vezérlő segíti. A fülkagylókban 32 mm-es meghajtók kaptak helyet az erőteljes mély hangokért a JBL PureBass technológiája felel. A füles szállítása alapvetően egyszerű, mert összecsukva egészen kis helyet foglal, így azok számára is praktikus lehet, akik rövidebb-hosszabb utazás során, szeretnek elmerülni a hangok világában.

 

Forrás: www.jbl.com

 

A JBL termékeket az Extreme Audio forgalmazza.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.162384 másodperc.