Sztereó MagazinKépben és hangban is erős a Philips OLED903 tévé

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 16., Csütörtök 11:00

A Philips egy közleményben erősítette meg, hogy az említett modell a Bowers & Wilkins vállalattal kötött megállapodás első gyümölcse. Az újdonság a hónap végén megrendezésre kerülő IFA 2018 kiállításon mutatkozik be hivatalosan...

A Philips OLED903 tévéről egyelőre csak hiányos információk vannak, de az biztos, hogy a készülék tükröződésgátló bevonattal ellátott 65 hüvelykes panelt kapott. A készülék megkapta a második generációs P5 Picture Perfect Processing Engine technológiát, amit a gyártó "patented intelligent algorithm” néven emleget, s amelynek célja az SDR videó minőségének növelése. Az újdonságból nem maradhatott ki a három oldalas Ambilight, ami nem nélkülözhetetlen, de a gyártó szerint plusz élményt jelent. 

 

philips_3 640.jpg

 

A készülék integrált Bowers & Wilkins hangrendszert kapott. A megoldás a hírek szerint négy meghajtót dolgoztat, amelyek egy akusztikusan transzparens Kvadrat gyártmányú hangszórórács mögött lapulnak. A hangprojektort új referencia-szabványos hangrendszerként jellemzik, hamarosan kiderül mit is takar ez valójában. A készülék Android platformra építkezik, Google Assistant és Amazon Alexa támogatással rendelkezik, míg a vezérlést egyedi formájú távkapcsolóra bízták. A Philips OLED903 televízió EISA-díjas, így a berlini expón kitüntetett figyelemben részesül majd, októbertől pedig a forgalmazás is megkezdődik.

 

Forrás: www.philips.newsroom.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.132693 másodperc.