Sztereó MagazinKét DAB+ / FM zsebrádiót mutatott be a PURE

Sztereó Magazin | 2018. Február 08., Csütörtök 17:00

Bár a multifunkciós eszközök megjelenésével a dedikált készülékek utáni érdeklődés csökkenni látszik, vannak gyártók, akik nem adják fel. Egyik ilyen vállalat a Pure, amely az ezredforduló óta készít hordozható rádiókat…

Pure_1 640.jpg

 

A Move T4 és a Move R3, egyaránt DAB / DAB+ és FM tunerrel rendelkezik, s tíz-tíz előre programozott digitális, valamint FM csatornával érkezik. A Move T4 60 x 130 x 20 mm méretű, mindössze 190 gramm súlyú, könnyedén elfér zsebben, vagy kisebb táskában. Az ütésálló burkolat alatt 4W-os hangszóró dolgozik; a beállítások és a műsorszámok követéséhez, két hüvelykes színes TFT-kijelző is jár. A készülék Bluetooth kapcsolattal rendelkezik; a 2000 mAh akkumulátor microUSB konnektoron keresztül etethető.

 

Pure_2 640.jpg

 

A Move R3 első pillantásra, inkább digitális lejátszót idéz, tudásban a nagyobbik modellt követi, ugyanakkor ezúttal nincs Bluetooth. A készülék vezérlését és használatát, egy 1,6 hüvelykes OLED panel segíti. Mindkét rádió frissíthető vezetéken keresztül, van elalvás időzítő és riasztás funkció, valamint a gyártó nem feledkezett meg a fülesek számára fenntartott, 3,5 mm-es sztereó kimenetről sem.

 

Forrás: www.pure.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118697 másodperc.