Sztereó MagazinKét limitált újdonságot jelentett be a Marantz

Sztereó Magazin | 2018. Június 07., Csütörtök 18:00

A korlátozott darabszámban gyártott készülékekkel a vállalat a márka nagykövete, Ken Ishiwata előtt kíván tisztelegni, akinek az elmúlt negyven esztendőben, komoly szerepe volt a márka fejlődésében és sikereiben…

Marantz_6 640.jpg

 

Az SA-KI RUBY SACD / CD lejátszó és a PM-KI RUBY integrált erősítő az abszolút prémium kategóriát képviselik, szignált készülékek, amelyek az egyébként is színes portfólióban, különleges értékkel bírnak. A lejátszó az SA-10 típusjelzésű készülék örökségét hordozza, azonban digitális kapcsolatokat is biztosít, ráadásként SACDM-3, SACD, CD és CD-ROM lejátszására alkalmas mechanizmussal rendelkezik.

 

Marantz_9 640.jpg

 

A készülék mindenből a legjobbat kapta: többek között alacsony zajszinten dolgozó tranzisztorok, nagy pontosságú MELF-ellenállások, kiváló minőségű filmkondenzátorok, ESR polimer kondenzátorok, valamint egyedi tervezésű elektrolit és blokk kondenzátorok találhatók a burkolat alatt. A lejátszó képes kezelni a 32 bit / 384 kHz-es PCM-fájlokat, valamint alkalmas a DSD (11,2 MHz) formátumok lejátszásra.

 

Marantz_7 640.jpg

 

A PM-KI RUBY integrált erősítő dupla elrendezést használ, külön tápegységet kapott az előerősítő, illetve a teljesítmény-erősítő szakasz. A készülék alapvetően a PM-10 alapjaira építkezik, kezeli az MM és MC phono rendszereket, amihez új phono EQ áramkört kapott. Az erősítő a gyártó saját fejlesztésű HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) technológiáját használja; a hátoldalra hat RCA bemenet és két RCA kimenet került, míg az előlapon 6.3 mm-es fejhallgató kimenet kapott helyet. Mindkét jubileumi eszközből ötszáz darab készül, s mindkét készülékért 3500 fontot kell majd fizetni. A forgalmazás október elején kezdődik.

 

Forrás: www.marantz.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118489 másodperc.