Sztereó MagazinKét Slim Design AVR modellt mutatott be a Marantz

Sztereó Magazin | 2019. Május 23., Csütörtök 08:00

Az újdonságok kompakt alvázra épített, prémium alkatrészeket tartalmazó készülékek, amiket a Marantz hangmesterei úgy hangoltak, hogy azok a házimozi rajongók és zenehallgatók számára is érdekesek legyenek...

maranztnewavr_640.jpg

 

A MARANTZ NR1510 (5.2 csatorna) és NR1710 (7.2 csatorna) 4K Ultra HD AVR modellek, amelyek a helytakarékos kialakítás ellenére kiváló teljesítményt kínálnak. Az új készülékek azok számára lehet ideális választás, akik kevesebb hellyel rendelkeznek, de nem elégedettek a hangprojektorok által nyújtott hangminőséggel.

 

 

maranztnewavr_1510_1 640.jpg

 

 

maranztnewavr_1510_2 640.jpg

 

 

Mindkét modell támogatja a Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC és ALLM szolgáltatásokat, kezeli a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio állományokat. A fejlettebb modell esetében ezekhez többdimenziós objektum-orientált hangformátumok támogatása is társul, beleértve a Dolby Atmos, Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiát, DTS: X és DTS Virtual: X szabványokat. Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiája háromdimenziós hallgatási élményt biztosít a felhasználóknak dedikált szett nélkül, azaz nincs szükség külön magasság vagy surround hangsugárzókra.

 

 

maranztnewavr_1710_3 640.jpg

 

maranztnewavr_1710_4 640.jpg

 

 

Az újdonságokban nagy teljesítményű, diszkrét teljesítményerősítő szakasz található, amely 85W (NR1510) és 90W (NR1710) teljesítményt biztosít, s képes az alacsony impedanciával rendelkező hangfalak meghajtására. Az eszközök természetesen megbirkóznak a nagy felbontású (ALAC, FLAC, WAV) hangfájlokkal és kezelik a DCD 2.8MHz és 5.6MHz-es állományokat. Mindkét modell a legújabb HDMI technológiát alkalmazza. Mindegyik bemenet támogatja a legújabb video- és képformátumokat, beleértve a HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz videót, 4:4:4 Pure Color, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) és BT.2020 jeltovábbítást, míg az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás az objektum alapú hangátvitelt teszi lehetővé. A készülékek hozzáférést biztosítanak a népszerű streaming szolgáltatókhoz, s támogatják az Alexa, Google Home és Apple Siri asszisztenseket, így a HEOS alkalmazással a felhasználók a hangjukat használhatják különböző funkciók vezérléséhez. A Marantz újdonságai június közepétől lesznek elérhetők fekete, vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben.

 

Forrás: www.marantz.eu

 

A készülékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.313959 másodperc.