Sztereó MagazinKibővítette NewClassic sorozatát a Parasound

Sztereó Magazin | 2018. December 27., Csütörtök 17:00

A vállalat újdonsága egy előerősítő/DAC, amivel a gyártó a „nagy teljesítményű, de megfizethető eszközök új generációjának” kíván megágyazni...

A NewClassic 200 Pre (895 USD) ugyanazt az erősítő technológiát használja, mint a közelmúltban megszüntetett HALO P5, ahogy a digitális/analóg átalakításért is az ismerős Burr Brown DAC chip (192 kHz/24 bit) felel. A készülék USB, optikai és koaxiális digitális bemenetekkel rendelkezik, kapunk egy phono (MM és MC) csatlakozót és mélynyomó kimenetet, illetve egy előlapi konnektort (AUX), amely a hordozható eszközök hangminőségének javítására használható. A bemeneti szintű illesztés biztosítja, hogy minden forrás azonos hangerővel szóljon. 

 

paranew_640.jpg

 

A készülék számtalan kényelmi funkciót kínál, beállítható a bekapcsolási és kedvenc hangerő, minden forrás címkézhető és teljesen személyre igazítható. Az előlapi LCD panel fényereje, több lépcsőben szabályozható, míg a távirányító segítségével minden funkció közvetlenül elérhető. A készülék hátoldalán 12V trigger kimenet és IR bemenet is helyet kapott.

 

Forrás: www.parasound.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119199 másodperc.