Sztereó MagazinKiváló mindenes a MEE Audio Matrix Cinema fejhallgató

Sztereó Magazin | 2019. Február 25., Hétfő 14:00

A kiváló ár/érték arányú készülék a vezetékes és vezeték nélküli üzemmódot is támogatja, rendkívül hatékony akkumulátorral rendelkezik, zenehallgatáshoz és filmezéshez egyaránt jól használható...

A negyedik generációs MATRIX CINEMA AF68 Bluetooth fejhallgató a továbbfejlesztett, személyre szabható beállításoknak köszönhetően remek hangélményt kínál. A CinemaEAR hangzásjavító funkció négy különböző profilt (Clear Voice, Clear Voice Plus, Dynamic Music, Bass Boost) kínál, így mindig az aktuális tartalomnak megfelelő segéd használható. Egy gomb megnyomásával a beszédhangok emelhetők ki, de filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz illeszkedő beállításokat is kapunk.

 

matrixcinema_640.jpg

 

A füles könnyű felépítésű és komfortos kialakítású, így egész napos kényelmet biztosít. A puha memóriahab párnák csökkentik a környezeti zajokat és kifelé is kiváló hangszigetelést biztosítanak. A készülék beépített mikrofonnal rendelkezik, egyszerűen vezérelhető, s egyszerre két forráseszközzel is társítható. A füles támogatja az aptX Bluetooth és Low Latency eljárásokat; előbbi kiváló vezeték nélküli hangminőséget biztosít, míg utóbbi jelentősen csökkenti a késleltetést.

 

Forrás: www.meeaudio.com

 

A termékek hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.501656 másodperc.