Sztereó MagazinKlipsch Heritage fejhallgató erősítő és DAC

Sztereó Magazin | 2017. December 05., Kedd 16:00

A valódi dió furnérral borított készülék, már ránézésre minőségi termék benyomását kelti. Az erősítő aszinkron USB interfészt, kettős erősítést, alacsony torzítást és audiofil jellemzőket kínál…

A Klipsch Heritage fejhallgató erősítőt úgy tervezték, hogy lehető legalacsonyabb torzítás mellett működjön, ennek érdekében a jelútba helyezett relékkel és analóg erősítéssel rendelkezik. A gondosan válogatott elemeket, referencia-komponensekkel kapcsolták össze.

 

Her_4 640.jpg

 

A készülékben egy ESS Sabre32 DAC chip dolgozik; a HyperStream DAC architektúra és a Time Domain Jitter Eliminator technológia a tiszta, eleven hangzás záloga. A megfelelő teljesítményről két darab AB-osztályú erősítő gondoskodik; az előlapra helyezett kapcsolóval a legigényesebb fejhallgatóknak is további (+10 dB) lökést lehet adni.

 

Her_6 640.jpg

 

A készüléket digitális, optikai (TOSLINK), analóg (RCA) és koaxális konnektorokkal látták el, s ugyan elsősorban fejhallgató-erősítőként használható, akár hangszórók meghajtására is alkalmas. Az erősítő a XMOS USB platformot használja, hogy az audioáram a lehető legtisztább maradjon. Átalakító segítségével az iOS és Android eszközök, közvetlen az USB interfészre köthetők és forrásként használhatók.

 

Her_5 640.jpg

 

A készüléken minden kapcsoló és gomb eloxált alumíniumból készült. A bemeneti források tökéletes ellenőrzése kedvéért a készülék vizuálisan is megjeleníti az aktuális forrást; fehér szín jelöli a PCM, kék pedig a DSD fájlokat.

 

Forrás: www.klipsch.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116449 másodperc.