Sztereó MagazinKompakt házimozi csomagot készített a Monitor Audio

Sztereó Magazin | 2019. Január 30., Szerda 14:00

A vállalat bemutatta a második generációs 5.1 kiosztású házimozi készletét, amely azok számára lehet érdekes, akik kisebb teret kívánnak hangosítani, vagy alacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek...

monitormass_2 640.jpg

 

A MASS (5.1) SURROUND SOUND (600 EUR) gyorsan és egyszerűen beállítható, kompakt kialakítású rendszer. A sokoldalúan használható (film, zene, játék) készlet egy mélyládát, s öt szatellit hangsugárzót tartalmaz. A hangzásjavítás érdekében az egységek opcionálisan megvásárolható állványon vagy falra szerelhető konzolon is elhelyezhetők. A kétutas szatellit dobozokban lágy dóm magas (19 mm) és MMP II (Metal Matrix Polymer) mélyközép (89 mm) hangszórók kaptak helyet. Az apróságokat akusztikusan transzparens anyaggal vonták be.

 

monitormass_1 640.jpg

 

A mélyláda MDF lapokból épült. A meghajtókat 18 milliméteres előlapba ültették, amire egyedi szövésű rács került. A dobozba MMP II (203 mm) hosszú-löketű meghajtó került, amit 120W teljesítményű, D osztályba sorolt erősítő dolgoztat. A rendszer DSP jelfeldolgozást alkalmaz, pontosan behatárolt szűrőkkel optimalizálja a basszus választ, valamit előre beállított üzemmódokat (music, movie, impact) kínál. A rendszer Midnight (sötétkék) és Mist (világos szürke) színekben érhető el, igény esetén pedig további szatellit-sugárzók vásárlására is lehetőség van.

 

Forrás: www.monitoraudio.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.341036 másodperc.