Sztereó MagazinKözépszinten erősít a Pioneer

Sztereó Magazin | 2019. Január 24., Csütörtök 17:00

A vállalat középkategóriás AV készüléke javított jellemzőkkel és a legújabb technológiákat támogató fejlesztésekkel igyekszik a felhasználók kedvében járni...

Az új Pioneer VSX-934 forgalmazása február végén kezdődik. A készülék alapból támogatja a Dolby Atmos és DTS: X technológiákat, míg egy későbbi frissítést követően a Dolby Atmos Height Virtualizer és a DTS Virtual: X kezelése sem okoz majd problémát. Utóbbiak a megfelelő szett nélkül is képesek az „atmos” és „surround” hangok szimulálására.

 

VSX-934_640.jpg

 

Az újdonság fejlett hálózati funkciókat (DTS Play-Fi, FlareConnect) kínál, megbirkózik a nagy felbontású hangokkal és kompatibilis a népszerű streaming (Spotify, Tidal, Amazon Music, Deezer és TuneIn) szolgáltatókkal. Természetesen van Bluetooth, s frissítés után az AirPlay2 is elérhetővé válik. A készülék számos csatlakozóval rendelkezik, van 4K/HDR kompatibilis HDMI konnektor, s még egy MM phono bemenetnek is helyet szorítottak. Az 5.2.2 csatornás berendezés támogatja a Pioneer MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) hang kalibrációs eljárását.

 

Forrás: www.pioneer-audiovisual.eu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.355558 másodperc.