Sztereó MagazinKültéri hangsugárzókkal bővíti kínálatát a FOCAL

Sztereó Magazin | 2018. November 07., Szerda 12:00

Az újdonságok tökéletesen megfelelnek a kültéri használat feltételeinek, ellenállnak az erős napfénynek, por és víz ellen is védettek, s a telepítés sem igényel különösebb szakértelmet...

A FOCAL 100 OD6 (398 USD/pár) és 100 OD8 (498 USD/pár) típusjelzésű modellek, UV-sugárzásnak ellenálló polipropilén burkolattal rendelkeznek. A hangsugárzók IP66 tanúsítványt kaptak, így félig zárt (terasz) vagy nyitott (kert) helyeken is használhatók. Mindkét modell teljesen vízhatlan, behúzott csatlakozó terminált kapott, így gyakorlatilag plug & play rendszerekről van szó. Az eszközök vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhetők, s könnyen pozicionálhatók.

 

Focal-outdoor_640.jpg

 

A fehér vagy fekete burkolat alatt, mindkét modell esetében invertált dóm magassugárzó, valamint Polyglass bevonattal ellátott mélyközép (165 / 210 mm) meghajtó dolgozik. Az újdonságok 8 ohm impedanciával rendelkeznek, mindkét esetben lehetőség van két hangszóró párhuzamos csatlakoztatására, ugyanazon erősítő kimenetre. Az eszközök érzékenysége 87-88 dB, meghajtásukhoz 20-150W teljesítményű erősítőt javasol a gyártó.

 

Forrás: www.focal.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.133285 másodperc.