Sztereó MagazinL'AUDITEUR - ÜNNEPI HIGH-END TERMÉK AJÁNLÓ

Sztereó Magazin | 2018. December 29., Szombat 08:00

A nemzetközileg és hazánkban is jól ismert high-end gyártó hosszú idő után újra nagy sikerrel mutatta be termékeit az idei Hifi Shown a Hiltonban. Most az egyik legsikeresebb termékét mutatjuk be olvasóinknak.
The Best CONCEPT

Clearaudio - Az analóg világ teljessége, kiemelkedő színvonalon. A német gyártó kínálatában rengeteg futómű, hangkar, hangszedő mellett fonófokozatok, elektronikák, hálózati szűrők és tápok, kábelek, lemezmosók és kiegészítők teljes választéka található. Hanglemezfelvételeket készítenek, LP reprint kiadással is foglalkoznak.
A plug & play elvű Conceptel a Clearaudio új fejezetet nyitott a lemezjátszó gyártás terén. A hangszedő optimális teljesítményéért a hangkar súrlódásmentes, mágneses csapágyazása felel.
cle-concept-01_1400_auto_-1_resize.jpg

Ennek kialakítása lehetővé teszi, a hangszedő gyárban történő pontos beállítását. Ezzel a koncepcióval a Clearaudio maradandót alkotott. Kis túlzással forradalminak nevezhetjük a fejlesztést, akkor a Concept az első volt, ma már sok követőre talált a plug and play lemezjátszó. A stresszmentes koncepciójú “plug and play” nagyon egyszerű: csomagolja ki, csatlakoztassa, tegyen fel egy lemezt a tányérra – és élvezze a zenét. Nem hiába: a Concept nagy elismertségre tett szert, szakmai díjak és  elismerések mellett a design is jelentős kitüntetéseket szerzett, időközben többfajta színben, kivitelben és felszereltségben készül.
Ăşj_front-03.jpg

A Clearaudio Concept csomag kompletten hangszedővel már 459.000,- forinttól megvásárolható és rendelhető a l'auditeur lemezjátszóboltjában: Dél-Budán a Tüzér utca 13-ban. +36/20 94 29 750
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.146093 másodperc.