Sztereó MagazinLEJÁTSZÓ.HU - ÜNNEPI HIGH-END TERMÉK AJÁNLÓ

Sztereó Magazin | 2018. December 28., Péntek 10:00

Ebben a cikkünkben a lejatszo.hu termékei közül mazsoláztunk. Bemutatunk négy kiváló terméket, melyekkel akár Ti is személyesen megismerkedhettek Budapest 4. kerületében a József Attila út 102-es szám alatt.

Kezdjük a sort egy olyan aprósággal, amely azok számára lehet izgalmas, akik sokat vannak úton. Az AudioCast (BA10) Bluetooth-os lejátszó, gyorsan és kényelmesen társítható hangszórókkal, hordozható eszközökkel, számítógéppel vagy NAS tárolóval. A készülék sztereó vonalkimenetén keresztül aktív hangfalhoz, erősítőhöz, vagy akár egy autó hangrendszeréhez csatlakoztatható, működéséhez mindössze egy USB-portra van szükség. A beépített mikrofon révén az eszköz teljes értékű kihangosítóként is bevethető. A lejátszó aptX szabványt támogató, vezeték nélküli kapcsolatot is kínál, azaz 16-bites / 44,1 kHz-es (azaz szabvány CD-minőségű) sztereó hangátvitelre képes. A készülék egyszerre négy mobileszközzel párosítható, amelyeket az elmentett azonosító alapján később is gyorsan felismer. A BA10 egyszerre két forrásról képes lejátszani, így a felhasználók lecsatlakozás nélkül, felváltva használhatják a berendezést. Az AudioCast BA10 tökéletes, egyszerűen használható útitárs, amiért mindössze 10.490 forintot kell a kasszáknál hagyni.

 

HTB1or9yKeuSBuNjy1Xcq6AYjFXay.jpg

 

Sokan vannak, akik szeretnének közvetlen hozzáférést az internetes zenékhez, azonban mondjuk helyszűke miatt nem tudnak nagyobb rendszereket elhelyezni. A kis helyigényű, kompakt iEAST StreamAmp AM160 hálózati zenelejátszó, többek között az ilyen problémák megoldására született. A készülék ráadásként nem egyszerű lejátszó, hiszen a beépített erősítőnek köszönhetően, egy hangfalpár csatlakoztatása is elég a használatához. A masszív építésű, visszafogottan elegáns berendezés előlapját nagyméretű hangerőszabályzó uralja, ami mellett egy USB konnektor kapott helyet. A digitális-analóg átalakításért, egy MV Silicon Audio Application processzor felel, míg a csatornánként 80 wattos teljesítményt, D-osztályú digitális erősítő technológia szavatolja. A DLNA- és AirPlay szabványú lejátszó gyakorlatilag bármiről képes lejátszani, legyen szó lokális és hálózaton található forrásokról, vagy online zenei tartalomszolgáltatók és internetrádiók kínálatáról. A lejátszó okostelefonnal, táblagéppel és számítógéppel is vezérelhető, amihez csak az ingyenes iEAST Play alkalmazásra van szükség. A berendezés multi-room rendszerben is használható, akár nyolc eszköz is csoportba köthető, és az iEAST StreamAmp AM160 hálózati lejátszó mindössze 104.900 forintért lehet most a miénk.

 

am160pic-4.jpg

A skót REVO évek óta készít, minőségi hangélményt kínáló rádiókat és digitális lejátszókat, amelyek közös jellemzője klasszikus készülékeket idéző külső, s a kivételes tudás, ami eddig nem terjedt ki a CD lemezek lejátszására. A REVO SuperCD ezt a hiányosságot kívánja pótolni; a készülékkel a gyártó azok felé nyitott, akik nem tudják vagy nem akarják CD-gyűjteményüket digitalizálni. A berendezés természetesen továbbra is lehetőséget kínál az FM/DAB/DAB+ rádióadások vételére és hozzáférést biztosít az internetes rádiókhoz is. Az aptX Bluetooth technológia kiváló minőségű streaminget biztosít, végezetül pedig a Spotify Connect támogatásnak köszönhetően a szolgáltató archívumából is lehet szemezgetni. A kiváló hangzásért 40W összteljesítményű D-osztályú erősítő felel, amely a gyártó által évek óta alkalmazott Balanced Mode Radiator elven működő, teljes sávú hangszórópárt hajt meg. A REVO SuperCD vezérlését az iOS és Android rendszerekre is elérhető, dedikált alkalmazás egyszerűsíti, aminek segítségével multiroom rendszerként is használható a 238.000 forintos, káprázatos berendezés.

 

supercd-product-bedside.jpg

 

Végezetül egy olyan készüléket mutatunk be, amely elsősorban médialejátszónak indult, de végül egy sokkal szélesebb körben alkalmazható eszköz lett a végeredmény. A HiMedia Q5 Pro jelzésű eszközt elsősorban a különleges processzor és rendszeres szoftvertámogatás különbözteti meg a hasonló készülékektől. A processzor különlegessége, hogy a Dolby és a Huawei közös fejlesztéséről van szó, így kifejezetten kiemelkedő videómegjelenítésre képes Dolby Visional, ráadásul a készülék támogatja a HDR10 formátumot is. A gyárilag telepített Media Center lejátszóprogram az Auro-3D kivételével az összes ismert Blu-ray hangsáv kezelésére képes, támogatja a Blu-ray 3D formátumot és az automatikus kép frekvenciaváltást. Az igény szerint akár játékkonzolként is bevethető eszköz, monitorral és perifériákkal kiegészítve, akár minimális fogyasztású hangtalan androidos asztali számítógépként is használható, elvégre tetszőleges androidos alkalmazás telepíthető rá a Google Play áruházból. A HiMedia Q5 Pro egy egészen sokoldalú eszköz, amely csupán 48.900 forintért vihető haza.

510PcksE5bL._SL1001_.jpg

A termékekkel közelebbről is megismerkedhetnek a Neon Multimedia Budapesti és Szegedi boltjaiban vagy látogassanak el a www.Lejátszó.hu címre a további információkért.

 

H-1042 Budapest, József A. u. 102. III/6. kapukód: 80

H-6721 Szeged, József Attila sgt. 15.


https://neon-multimedia.hu / https://lejatszo.hu

 

AudioCast BA10: https://lejatszo.hu/?t=ieast-audiocast-(ba10)

HiMedia Q5 Pro: https://lejatszo.hu/?t=himedia-q5-pro

iEAST StreamAmp AM160: https://lejatszo.hu/?t=ieast-streamamp-am160

REVO SuperCD: https://lejatszo.hu/?t=revo-supercd-(dio-ezust)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.339359 másodperc.