Sztereó MagazinMarantz SR7012 – Házimozi erősítő

Sztereó Magazin | 2017. Október 09., Hétfő 10:00

A neves gyártó ebben az évben sem tétlenkedett, tovább bővítette kínálatát. A vállalat elkötelezte magát a legmodernebb házimozi technológiák mellett, s garantálja, hogy az otthoni rendszer teljesítménye, nem megy a zenelejátszás rovására…

MA_7 640.jpg

 

Az SR7012 egy kompakt jelfeldolgozó/előerősítő megoldás. A készülékbe egy új 192 kHz/32 bites digitális-analóg átalakító blokk került és kilenc diszkrét erősítőcsatornát kapunk a megfelelő tisztaság, s a dinamika érdekében. Természetesen a csomagba került a gyártó HDAM (Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modul) megoldása és legtöbb esetben, saját fejlesztésű komponensek kerültek beszerelésre. A gyártó a bakelit szerelmeseire is gondolt; a mozgó mágneses phono bemenet lehetővé teszi a lemezjátszók csatlakoztatását.

 

MA_2 640.jpg

 

A remek hangminőség mögött a kép megoldások sem maradnak le. A Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D dekódolás, teljes 4K kompatibilitás és a HEOS vezeték nélküli multiroom rendszere, egyaránt rendelkezésre áll. A készülék hátoldalára nyolc HDMI bemenet került, így bármilyen forrást képes fogadni; a hármas HDMI kimenet a különálló megjelenítő kezelését is lehetővé teszi. A berendezés hozzáfér a népszerű internetes szolgáltatók kínálatához, míg a vezeték nélküli kapcsolat révén könnyedén integrálható bármilyen hangrendszerbe.

 

MA_1 640.jpg

 

A készülék hangzása az Audyssey MultEQ XT32 megoldásával tovább finomítható, ráadásként a gyártó részletes útmutatóval szolgál a készülék pontos beüzemeléséhez. A  zene és a mozi kedvelőinek egyaránt jó szolgálatot tehet, gyakorlatilag minden igényt képes kielégíteni.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.113564 másodperc.