Sztereó MagazinMasszív fülest rakott össze a 1MORE

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 17., Hétfő 16:00

A kínai gyártó az utóbbi években kifejezetten tartós, jól összerakott eszközöket rakott le az asztalra, ezen a gyakorlaton pedig a közelmúltban bemutatott, tripla meghajtót dolgoztató modell kapcsán sem kívántak változtatni...

1more_1 640.jpg

 

A 1MORE TRIPLE DRIVER OVER-EAR (249 USD) fejhallgató eloxált alumínium-ötvözetből és rozsdamentes acélból készült. Előbbit a fülkagylók kialakításához, míg utóbbit a fejpánt és váz építéséhez használták. A füles ránézésre modern és igényes kivitelű, ráadásként összezárható így utazás közben is jó társaság lehet.

 

1more_2 640.jpg

 

Az elnevezéssel ellentétben a készülék, technikai értelemben csak két aktív meghajtóval rendelkezik. A burkolat alatt, egy 40 mm-es grafén bevonattal ellátott dinamikus meghajtó, s egy kerámia magassugárzó, valamint egy passzív radiátor dolgozik, ami a basszus reprodukciót segíti. A meghajtókat Luca Bignardi, Grammy-díjas hangmérnök optimalizálta. A fejhallgató Hi-RES tanúsítvánnyal és 32 ohmos impedancia-besorolással rendelkezik, így szinte bármilyen forrással használható. A fülest audiophile minőségű, leválasztható zsinórral szállítják, aminek végére 3,5 mm-es aranyozott dugó került.

 

Forrás: www.usa.1more.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.134310 másodperc.