Sztereó MagazinMcIntosh MC1.25KW – High-End mono végerősítő

Sztereó Magazin | 2017. December 06., Szerda 13:00

A készülék a gyártó egyik legújabb terméke, amelyet az MC1.2KW modell utódjának szántak. A több, mint hetven (!) kilogramm súlyú berendezés, kétségkívül bármilyen hangfal kiszolgálására alkalmas…

MC_1 640.jpg

 

Az erősítő a gyártóra jellemző esztétikát kínálja; a készüléket úgy tervezték, hogy az áramkörök okozta zaj és torzítás, ne lehessen hatással a hangzásra. Az erősítő 1200W kimeneti teljesítményre képes; a tápegység szűrőképességét megnövelték, így az alacsony frekvenciák átvitele jelentősen javult. A készüléket számos védelmi rendszer felügyeli; a Power Guard és Sentry Monitor probléma esetén időben közbelépnek.

 

MC_2 640.jpg

 

A hátsó részen monogramos hűtőbordák kaptak helyet; a közvetlenül csatlakoztatott új végfok tranzisztorok a bekapcsolás pillanatától a maximumon dolgoznak. A készülékhez bármilyen hálózati kábel csatlakoztatható, új fejlesztés a hálózati trafó és a támasztó lábazat. Beépített automatika figyeli a bejövő jelet, így a készülék nyugalmi állapotban, kevesebb fogyasztással beéri.

 

MC_3 640.jpg

 

Természetesen változatlan komponensek is vannak. Maradt a kék teljesítmény mérő, nem nyúltak a fekete előlapi panelhez, ugyanakkor a műszert már LED fényforrás világítja meg.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122452 másodperc.