Sztereó MagazinMegérkezett a VIFA vezeték nélküli hangszóró-családja

Sztereó Magazin | 2018. Január 12., Péntek 16:00

Kellemesen letisztult, tetszetős külső és erőteljes, kristálytiszta hangzás jellemzi a dán vállalat, vezeték nélküli hangszóróit. A gyártó legfrissebb kínálata, számos modellt sorakoztat, amelyek bármelyik otthonnak dísze lehet…

Vifa_3640.jpg

 

A készülékek közös jellemzője az alumíniumból készített ház, vezeték nélküli működés, valamint a Kvadrat cég által tervezett és gyártott gyapjú borítás. A termékvonal legkisebb tagjáról, korábban már megemlékeztünk, ezért a sorban következő modellel kezdünk.

 

Oslo640.jpg

 

A Helsinki és Oslo stílusos és kompakt hangszórók, előbbi leginkább táskára hasonlít. A RedDot és iF Gold Award-díjas készülékek rendkívül könnyűek, mindkettő aptX Bluetooth, valamint NFC kapcsolatot kínál. Az eszközök összesen öt meghajtót dolgoztatnak, alacsony torzítás és kiegyensúlyozott teljesítmény mellett.

 

Copen640.jpg

 

A Stockholm 2.0 kompatibilis szinte minden mobiltelefonnal, táblagéppel, PC / MAC és TV technológiával, támogatja a Wi-Fi Direct szolgáltatást, amely lehetővé teszi az Apple AirPlay használatát. A 215 centiméter hosszú készülékben, tizenkét egység kapott helyet, gyakorlatilag bármilyen forrásból képes lejátszani. Ugyanez jellemző a Copenhagen második verziójára, amely összesen hat meghajtót dolgoztat, s használja a könnyen kezelhető, gazdag funkciókkal rendelkező Vifa HOME elnevezésű, multi-room rendszert.

 

Forrás: www.vifa.dk

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.127651 másodperc.